evet arkadaşlar ürün alacam neyi önerirsiniz
Printable View
evet arkadaşlar ürün alacam neyi önerirsiniz
Aquapel iyidr
Ultimate Liquid Wax (Su Tutmayan Sıvı Boya Koruyucu Wax) - Boya Koruma & Wax
henüz meg bayilerinde bile pek bulunmayan bu ürün siteden alınabiliyor. cam dahil tüm kaportaya uygulayabiliyorsun. birde tanıtımı şu şekildeydi. şimdiye kadarki en iyi cilamız ve kesinlikle sus tutmaz filan şeklinde tanıttılar. birde çok derin bir parlaklık veriyormuş ben sipariş ettim.
nxt yi diyorsan o ucuzdu bu çıktığından beri 76.5 lira karıştırmış olmayasın.
nxt halâ 53 lira
NXT Generation
cama wax atınca çok iyi oluyor.. Uzun zamandır kullanmadım etkisi geçmiş, sileceklerin kötü olduğunu yeni anladım çok iyi siliyorlardı :)
bu arada konu dağılmadan arkadaşa çbs ve ombrello tavsiye ederim. turtle waxda iş görüyor bauhauslarda filan var.
Yağmur kayıdırıcı olarak aşağıdaki ürünleri denedim.
- Turtle wax clear vue
- Arexons
- Çbs
- Carpex
Nano grup
- Wolfs chemicals
- Nanolex
- Gtechniq
Nano olanların 3'de iyidir, biribirlerinden çok farkları yok.
Turtle, Arexons, Çbs ve Carpex ise tamamen para israfı başka hiçbirşey değil.
Eğer imkanınız varsa Gtechniq G1-G2 öneririm. Ama Glassguard'da oldukça iyi iş yapıyor. Waxlar camlarda pek tutunamıyor. Bunun yanında Gtechniq veya Glassguard uygulamadan önce camlarını IPA yani izopropil alkol ile temizlemeniz gerekiyor.
ben camlara direk wax atıyorum...meg21 yada coll915
Cama surme seklini dairesel degilde yukaridan asagi surmenizi tavsiye ederim
anladığım kadarıyla bu önerdikleriniz su itici tarzında.
buğu önleyici birşeyler de var mı?
bir adet elmayı alıp ortadan ikiye böl cama sür, miss gibi kokusuda cabası
valla ben silecek kullanmıyorum genelde ciddi anlamda takılı değillerdir sadece çok sağanak olursa takarım tekini :D
genelde cila attığım zaman ön cama 66 veya nxt o an hangisini kullanıyorsam iyice sürer bekletir güzelce silerim sonra dandik bi ürünüm var automix in :D onu sıkar iyice bekler yediririm geneldede su tutmaz ön cam tabi bende çok iyi bi ürün peşindeyim abartı rakamlarda olmucak konuyu takipteyim o sebepten
Haklısınız. Ben kendi aracımda Glassguard öncesi iki kez ipa ile temizlik yaptım yan camlarda yeterli oldu ancak arka camda çok fazla yapışık kir vardı orayı Atas valer ile temizlemek zorunda kaldım. Yalnız valerde feci bir ürün direk asit dökmüş gibi oluyor :)
Birde valer ile temizlediğim camda diğerlerine göre çok daha kolay uygulama yapabildim. Daha az ürünle tüm cama geçtim. Camın şeffaflığı arttı :) :icon_tup: