-
NFS The Run Hata ??
İnternette arattım ama net bi cevap bulamadım , ya da ben beceremedim bilmiyorum ama oyunu yükledim dünden beri çalıştıramıyorum , açınca siyah bi pencere çıkıyor sonra;
NFS The Run çalışmayı durdurdu - Bir sorun programın çalışmasını durdurdu diyor..
Var mı yardım edebilecek birisi halledemedim bi türlü :o
-
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
okudunuz mu bilmiyorum ama orda da biri anlatmamış problemin çözümünü , bir kişi çözebilmiş sadece o da komple format atmış sisteme yapılıcak iş değil :D
-
-
yok okudum tabiki ondan attım ztn cra*k deiş demiş biriside ondan atmıstım :D
komple format ztn mantıksız :D
yada driver'ları guncelle,hiç olmadı format at:p
-
valla çöktü bilgisayar driver güncellerken açılmıyor , kim yüklediyse şikayeçi şu oyundan
-
Valla orjinal oyun aldim yukledim laptopun icine etti bende de mavi ekran cikti oyun oynanio bir sure sonra takilio fln anlamadim gitti ekran karti kasio desem o da degil 2gb gt555m var 8 gb ram var
-
ben sıkıntısız oynadım valla laptop da hiçbişeyde yapmam gerekmedi.. i5 işlemci 6gb ddr3 ram 1gb hd5650 ekran kartım var
-
Bi dll eksik olaabilir veya d surucusunden bağzı tehtit taşıyan dosyaları windows otomatik olarak siliyor :/
-
-
2012 nin konusunu nerden buldunda hort yaptın arkadaş :S
-
-
Tam cevaplayacaktım, kafam ne kadar güzelse arifin yorumu görene kadar sıkıntı yoktu :D