arkadaşlar megane ıı rs ime spor yay alıcam ama birşeyi merak ettim acaba normal meganeler ile yay sistemi aynımıdır.rs için arama yaptığımıda sınırlı sayıda ürün bulmaktayım.teşekkürler...
Printable View
arkadaşlar megane ıı rs ime spor yay alıcam ama birşeyi merak ettim acaba normal meganeler ile yay sistemi aynımıdır.rs için arama yaptığımıda sınırlı sayıda ürün bulmaktayım.teşekkürler...
Merhaba rs ile hatchback amortisörleri ve yayları farklı. Bende H&R var satıyorum. 1 ay önce aldım ama coilover alacağım için satıyorum. İlgilenirsen ara 0532 662 04 87 Alper
yay çapı aynıysa yani yerine oturuyorsa, 1.6 yayı ön tarafı daha çok düşürecektir ki çok anormal bir fark olmaz, normalde 1.6 motor daha hafif olduğundan yayın taşıyacağı yük az, 3 cm öngörülen alçalma, rs in motor ağırlığının fazla olması ile tahminen 3,5 - 4 cm olur.
satma kalsın H&R,
coiller sıkıntı sürekli ayar lazım. Goktug zamanında KW nun en ileri model variant 879789789798789798789 numaralısını aldı hiç verim alamadılar.
arkadaşlar size bir sorum olucak megan rs kullanıyorsunuz ep3 typer ve megan ıı rs alıcam normel standartlarında rollde ustun basan kım ? typer mı rs ?
ben normal yüksekliğinde sertleştirmek için alıcam coil overları. Alçak araba sevmiyorum yaw. 2.5 aldım düşmez diye bu da düştü.
stock vs stockta megane hızlıdır. Ama dediğim gibi stock olduğunda. Tayyarın kaputtan içeri filtreyi monte etmeden atsan işe yarıyor. Megane da uğraşıosun. filtrenin ağzına boru getiricem diye.
yakıt nasıl ıyımı sen bınıyorsun uzun zamandır sanırım.
ben işim içinde kullanıyorum. Nisandan beri 30bin km yaptım. Uzun yolda 7.7 8 gidiyorum 100 ile gidersem. Stockken 9.5 civarındaydı.
type r - zayıf donanım, modifiye parçası bol, devir çeviren zevkli makina.
megane rs - donanım gayet iyi, modifiyesi orta seviye, turbo.