-
German Bmw E93 (Güncel fotolar sayfa 6 )
-
Maşallah. Allah kaza bela göstermesin
-
basık hali de süpermiş ;)
yeni halini bekliyorum merakla, maşallah...
-
maşallah.zizanires de güzel olmuş :)
-
aziz maşallahı var yaw vallahi tekrar tekrar bakıyorm
yanlız üstü açık hali cok kötü ya :D hani adam şapkalıdır cok karizmatikdir şapkayı bi cıkartır kel ve yakısmayan bi kel :D buda üstü açıkken gözüme öyle geldi üstünü açma bu cihazın :D
allah kaza bela vermesn
fotolarda cok güzel bilal.
-
-
Aziz aracının maşallahı var kardeşim. Allah kaza bela vermesin :)
-
Ben koymazdım bu aracın fotoğraflarını nazar değer :D MAŞALLAH dicek başka laf yok mükemmel bir araç Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah
-
masallah allah kaza bela ceza vermesin
-
Masallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
-
Bilal güzel çekmese araba traş,kaka,tel maşa Bilal'in elleri,kamerası sağolsun :)
edit:mal güzel Allah kaza bela vermesin yavrum
-
maşallah gardasım 41 kere,canlısı cok daha ıyı duruyo valla :)
-
maşallah çok guzel aracınız Allah kaza bela vermesin
ciddi basık esneme fazla yapmayıp araçta sertleştiği için umarım tavandan yakında sesler gelip üzmez sizi. yaşadığımız bir problem oldugu için söylüyorum kı bizim araçta sadece 19 jant vardı basık değildi.
-
evet tavandan ses gelme olabilir buda neşenizi kacırır ,yay arkadan cıkarmanız cok iyi olmuştur cunku lastık ve jant gomulmuş resmen ama tabiki e93 ayri bi keyif bide o eksozdan kurtulursanız mukemmel olan aracı dahada mukemmelleştirirsiniz maşallah :)
-
Alıntı:
arteus Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Allah kaza bela göstermesin
sağolasın başkan :)
Alıntı:
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı
basık hali de süpermiş ;)
yeni halini bekliyorum merakla, maşallah...
en kısa zamanda ekliycem :)
Alıntı:
BarışArdalı Nickli Üyeden Alıntı
maşallah.zizanires de güzel olmuş :)
sağolasın :)
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
aziz maşallahı var yaw vallahi tekrar tekrar bakıyorm
yanlız üstü açık hali cok kötü ya :D hani adam şapkalıdır cok karizmatikdir şapkayı bi cıkartır kel ve yakısmayan bi kel :D buda üstü açıkken gözüme öyle geldi üstünü açma bu cihazın :D
allah kaza bela vermesn
fotolarda cok güzel bilal.
serkamım teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler :)
Alıntı:
esinti Nickli Üyeden Alıntı
araban güzel maşallah...
teşekkür ederim sağolasın :)
Alıntı:
TunerBoy Nickli Üyeden Alıntı
Aziz aracının maşallahı var kardeşim. Allah kaza bela vermesin :)
oğuzhan çok sağol cümlemize kazasız belasız sürüşler
Alıntı:
ShekiL Nickli Üyeden Alıntı
masallah allah kaza bela ceza vermesin
amin diyelim sağolasın :)
Alıntı:
FRTDI Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip olsun sağolasın...
Alıntı:
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
maşallah gardasım 41 kere,canlısı cok daha ıyı duruyo valla :)
başkanım teşekkür ederim :)
Alıntı:
cem36 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok guzel aracınız Allah kaza bela vermesin
ciddi basık esneme fazla yapmayıp araçta sertleştiği için umarım tavandan yakında sesler gelip üzmez sizi. yaşadığımız bir problem oldugu için söylüyorum kı bizim araçta sadece 19 jant vardı basık değildi.
güzel yorumunuz için sizede teşekkür ederim. Şimdi size şöyle söyliyim 2008 model bir aracın tavanından ses gelirse o aracı ben alırım o aracın yetkili servisinin kafasına atarım ben genel olarak bir kaç tane e93 olan arkadaşımdan aynı şikayeti duydum araçları standart halde bu şikayetleri var benim aracım 19 jantlarla basık allaha şükür gram ses yok gelmez demiyorum gelebilir ama böyle birşey olursa bu araç borusanın kapısında biter :) birde tavandan ses olayı elt 19 plakalı slk aracımda vardı o da basıktı götürdüm servise 1 saatte çözdüler verdiler,eğer sizinde aracınızda bu sorun var ise hala benden size tavsiye servise götürün...
Alıntı:
ArdaKoc Nickli Üyeden Alıntı
evet tavandan ses gelme olabilir buda neşenizi kacırır ,yay arkadan cıkarmanız cok iyi olmuştur cunku lastık ve jant gomulmuş resmen ama tabiki e93 ayri bi keyif bide o eksozdan kurtulursanız mukemmel olan aracı dahada mukemmelleştirirsiniz maşallah :)
Arda teşekkür ederim yorumun için yeni resimleri en kısa sürede ekliycem egzos zaten şuan farklı iskender abi sağolsun yaptı birşeyler :)
-
maşallah fume renk çok yakışıyor bu arabaya kazasız belasız ;)
-
Bence TR'nin görsel olarak en iddaalı aracı oldu bu :)
kazasız belasız muck :D
http://img580.imageshack.us/img580/9409/dsc0005ig.jpg
dip not : bu resım bmw'nın e93 ıle ılgılı katologundan alınmıstır :D :D :D
-
Zizanires nokta :D
Allah kaza bela vermesin abi
-
Çok güzel araç rengi düşüklüğü vs 10 numara kazasız belasız , ama o jantları görünce hep aklıma eski kasa bmw ler geliyor bence daha güncel bir jantla daha da güzel olucaktır.