-
sıkıntıı yokkk
ilik nakli icin hastneye yattım bugunde nakil yapıldı... insallah bu sefer kurtulucam....
ayrıca yuzunu hic gormedigim sadece ismini nickini bildigim surekli arayıp soran mesaj atan yanımda olan forumdaslara tesekkur ederim....
not: sevincimi sizlerle paylasmak istedim modlar hattımız olduysa affola....
:):):)
-
Allah şifa versin senin adına sevindim :)
-
Büyük geçmiş olsun
Bu sefer olur derken kaçıncı kez nakil yapılıyor
Birde hangi bölgeden girişiyor doktorlar ?
-
Allah şifa versin.Bir daha hastane yüzü göstermesin...
-
Kardeşim en acilinden şifalar diliyorum. BİR İhtiyaç söz konusu olursa alo demek yeterli.
-
cok gecmıs olsunn arkadasım allah sıfa versınnn
-
Boyle konuyu kapatan moda ben ceza veririm:) gecmis olsun yeni ogrendim ben.ins allahin izniyle sagligina kavusursun
-
Allah acil şifa versin geçmiş olsun
-
-
Buyuk gecmis olsun, basliktada yazdigin gibi sikinti yok :)
-
sagolun allah razı olsun hepinizden.
otolog yanii kendi hucrelerimden alındı ilik. normal kan verme islemi gibi yapılıyor. daha yeni kendime geliyorum ilaclardan. konuscak refakatcı annem dısındada kimseyok onun basını fazla sısırmıyım sıznle konusuyaım diye actım konuyu :D
-
çok geçmiş olsun acil şifalar..
-
herşeyin başı sağlıktır.
Allah acil şifalar versin , büyük geçmiş olsun.
-
Kardeşim benim Allah acil şifalar versin umarın bir an önce düzelirsin
-
Çok ama çok geçmiş olsun,ilk konunuzu hatırlıyor gibiyim üzülmüştüm umarım şifalı günlerinize geri dönersiniz dualarım sizinle :)
-
Geçmiş olsun cem06 iyileşip yeniden aramıza dönmeni bekliyoruz. ;) Acil şifalar.
-
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
-
Çok Geçmiş Olsun Acil Şifalar Dilerim..
-
vlla hersey umut ve ınanc.. ilk basta iyilesicegine umut edicen. sonra dua edicen. allah dualaramı insallah kabul edicek bu sefer nakille kurtlulcam. 10 gun daha hastanedeyim. ama aklım suborsunda haltech beyinde gelmis neler alıp taksam diye dusunuyorum. vakit daha cabuk gecyiorr... :))