Adamlar vw grubundaki dvd nin içindeki win ce yi hacklemişler orjinal windowsa çevirmişler.. yapabilicek olanlara fikir verebilir.
Printable View
Adamlar vw grubundaki dvd nin içindeki win ce yi hacklemişler orjinal windowsa çevirmişler.. yapabilicek olanlara fikir verebilir.
Normal GPS hackler gibi SD Kart ile yapılıyordur kesin.
bilemiyorum ustası bu işden anlayanlar bilirler ama çok hoşuma gitti normal windows kullanır gibi kullanıyorsun.. birde wifi olayı olup explorerı olsa :D süper ötesi olur herhalde..
normal işletim sisteminde igo olsun vs. diğer navigasyon programları çalışmıyor ki ? win-ce exel vs. açıyor hiç gerek yok bence :D
Ekrandaki navigasyon zaten iGo. Ayrıca olaki başka program var. WinCE'ye geçtikten sonra iGo çalışır.
Ancak bu ekrandaki cihaz WV orjinal teybi değil. Çin malı navigasyonlardan.
Olur. Zaten GPS dediğiniz sistem sanal bir Com port ile bağlı. iGo açınca ayarlardan com portları aratınca diğer çalışıyor. Sadece ekran çözünürlüğüne göre ini dosyalarını kurcalamak gerekebiliyor.
benim çok hoşuma gitti hesap makinesi var windows playerı var oyunları var mini bir windows aracında birde internete bağlansa tam olucakmış :)