nette dolaşırken buldum arkadaşlar,, S13 ler icin bence cok cok iyi dizayn edilmiş bir video kesinlikle izleyin :):)
tşk
Rıdvan :icon_tup:
isteyene youtube linki aşagıdadır :)
Harika bir S13 videosu
Printable View
nette dolaşırken buldum arkadaşlar,, S13 ler icin bence cok cok iyi dizayn edilmiş bir video kesinlikle izleyin :):)
tşk
Rıdvan :icon_tup:
isteyene youtube linki aşagıdadır :)
Harika bir S13 videosu
abilerin arabalarla ilgili sınıntıları yok
4:01 de hapmı atmışlar :D
azina miciyorlar ama arabalarin:p
2.44 2.50 arası çook iyi adamlarda araç sıkıntısı yok geröekten kırıp parçalamışlar kısaca arabaların azına s...mışlar :)
bizde böyle imkan olsa bu video pasif kalır yanında.. :D
hayatımda bukadar larç araba kullanan gormedım ben araba ucuz olunca sıkıntı yok bızımkılerın ustune kuş pisleyince boyaya bişe olcak dıye küfrediyoz kuşa :D:D
izlediğim en güzel videolardan valla süper
4.25 den sonrası olayın sonu olmus gercekten. Hepsi elleri denk getırmıs :)
vay arkadaş biz türkiyede bu arabalar binerken ne ugraşlar çekiyoruz gözümüz gibi bakarız adamlar parçalıyorlar ya bende arabaların ucuz olan bir ülkede yaşamak istiyorum benzın ucuz araba ucuz parçala yak anasını satayım.
youtube bende denk geldım adamlar orjinal mı orjinal eg civic i hurdaya veriyorlar verirken parçalayarak veriyorlar içim gitti yaaaa
güzel video paylaşım için teşekkürler ..
Gördüğüm en eğlenceli en güzel drift videosu diyebilirim.
:) salya sümük izledim :D adamlar 10 numara icraad yapmış
video gerçekden on numara:))
Hepsi çöp spec :D
tekrar tekrar ızledım wala :D :D
4.01 bomba resmen adamların tutkuları kafaya vurmuş ne yuttukları belli değil :D
hahah çok iyiler temizbi s13 u drift için emanet edin bana sonuç işte ortada aynı kozmetiğe sahip hale getirirm :D
gerçekten müthiş video yapmış adamlar..bu video için denecek tek şey ''adamlarda imkan var''