artık vizeden gecmek için sızdırmazlık raporu gerekmiyormuş bilginiz olsun hafif kusurla araç vizeden geçiyormuş :D
konu daha önceden açılmış ise affola :D
Printable View
artık vizeden gecmek için sızdırmazlık raporu gerekmiyormuş bilginiz olsun hafif kusurla araç vizeden geçiyormuş :D
konu daha önceden açılmış ise affola :D
daha persembe gunu muayneye gırdım sızdırmazlık rapaoru ıstedıler olmayanları muayneye sokmadılar enteresan
Kotu uygulama
Evet artık sızdırmazlık istemiyorlar...
tüv türk de gevşekleşti demek..
25 TL lik bi islemden yuzunden riske gerek var mı
Saçmalık bence de.
Xenonu yasakla, sızdırmazlık rapor zorunluluğunu kaldır.. Ne içiyor bu herifler ya
evet bende sızdırmazlık raporu gerekmedigini duydum..
bugün araç muayene istasyonuna iş için gittim biri telefonla arayıp sordu yetkiliye gerek yok dedi ordaki yetkili bende ordum gerek yok dedi hafif kusurla geçtiğini söledi...
Keşke biraz daha önce çıksaydı.Çıkma lpg kitini daha iyi fiyata satardım :D
Hayret bişey ya ne saçmalama uygulama...
Haberlerde görürüz artık sonuçlarını.
önemli bir konu aslında. yanlış bir uygulama bence de.
xenon yasak sızdırmazlık serbest helal olsun size
yeni montajda istiyorlar sanırım yine sızdırmazlığı. Tüv sızdırmazlığı tmmob un elinden almak istiyo sanırım.dert bu.
bi yerden takıyolar bı yerdennn sıkıyolar bı yerden bırakıyolar kararsizlarr bence bigbang a işaret buu ilk zamankı gıbı herkezı bırakacaklarrr 2cı muanede bılee az kaldıııı cok az ...
Makine mühendisleri hakikaten doğru düzgün inceleme yapıp varsa kaçak göçek hatalı montaj düzeltilmesini sağlıyordu... Aradada 25tl indiragandi ediyodu tabi o para gözüne batmıştır hükümetin :)