-
YC RS (B76 Alev Kırmızı) Boya Sonrası..
-
Maşallah maşallah renklendi rsler. :) Kazasız belasız sürüşler. :)
-
maşallah cıncık olmuş,kazasız belasız
-
rsler evrım geçirdi maşallah,hepsi rengarenk oldu..farklı bir jant tercihi aracı daha güzel gösterebilir..ya da belki biraz daha basarsanız o zaman anlasılır daha dogrusu..gule gule kullanın..umarım acık yerlerde saklamazsınız bınmedıgınız zamanlarda..
-
Alıntı:
Mutu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah maşallah renklendi rsler. :) Kazasız belasız sürüşler. :)
Eywallah Sağol :)
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah cıncık olmuş,kazasız belasız
Teşekkürler.
Alıntı:
react1ve Nickli Üyeden Alıntı
rsler evrım geçirdi maşallah,hepsi rengarenk oldu..farklı bir jant tercihi aracı daha güzel gösterebilir..ya da belki biraz daha basarsanız o zaman anlasılır daha dogrusu..gule gule kullanın..umarım acık yerlerde saklamazsınız bınmedıgınız zamanlarda..
Teşekkürler, Coilover Yurtdışından gelicek 20 gün içerisinde, Jant düşünüyorum, Kapalı garajım var sıkıntı yok:)
-
gunmetal spoonlar guzel durabılır.. kapalı garajda rutubet neme dıkkat et ;) cok sıkıntı yenı boyanmıs aracın rengını muhafaza edebılmek..
-
maşallah kanka kazasız belasız boncuk gbi:)
-
maşallah süper gözüküyor, renk çok yakışmış...
-
maaşallah çok canlı olmuş güle güle kullan :)
-
çok güzel canlı olmuş, sisleri sarı + ön farlarda sinyallerin turuncusu vurgulansın :)
-
güzel olmuş.maşallah kazasız belasız
-
maşallah güzel olmuş keşke ön logoyu açsaydınız
-
çok güzel olmuş,sakın spoon düşünme hepsi spoonlandı bu renge bu kaliteli duruşa kaliteli bir jant bul bence
Maşallah Allah kaza bela vermesin RS lerin böle renk değiştirmesine değer kazanmasına en çok sevinenlerden biriyimdir heralde
-
bu gidişle gri rs kalmıcak TR de :) olsun olsun çeşitlilik iyidir.
-
Maşallah kanka çok güzel duruyor. Bir an önce ufak tefek eksiklerinide halledin artık.
Lip logo basıklık gibi şeylerden bahsediyorum. :D
-
çok hoş maşallah logo gelsin geri:))
-
maşallah dün gördüm aracı,pasta ciladan sonra daha güzel olur
-
Gayet güzel maşallah cok güzel olmuş :)
-
Maşallah renk çok iyi olmuş , ön farlara işlem yapsan daha güzel olur bence