malkara yolunda denk geldık abıyle :) yanyana geldıgımızde yuzundekı ıfade cok hoştu :)
http://www.youtube.com/watch?v=4pyubIvK9Iw
Printable View
malkara yolunda denk geldık abıyle :) yanyana geldıgımızde yuzundekı ıfade cok hoştu :)
http://www.youtube.com/watch?v=4pyubIvK9Iw
yeni gelin karyolası gibi gacur gucur ahaha :D
önde corvette var kadranı çekiosun muhabbet iimiş :D
puhahahahaah bikerede küfür etme :)
selcuk o garc gurc gelen sesler galiba on lastikler camurlua surtuo??yada 4u birdn:D bu arada araca lafim yok saglam yuruo kusel kusel:D
masallah masallah
off bu sürtme sesinden nefret edıorum her dönüşte ,zıplamada:D
maşallah corvette kovalamak kolay deıl:)
TB nin kadranı 18.003.454 kere top speed yaparken çekildi. Baştan söylesene vetteyi çeksin. Mamit mi o yanındaki . Bide yükselt şunu birazda olsa yükselt lowrider modda sürat yapıyorsun.
abının yuzunun ıfade hostu derken bız ılkonce onla yanyana ısıklarda denk geldık. o benım araca ole bı bakıs attı kucumsercesıne yanında hatun vardı , sonra arkadasla basmaya basladık bız ben 240 250 lere gelırken yanımdan yenı gecıyordu vıdeoda.yanı benım arabanın bıttıgı yerde gecmeye basladı o suratlerde sonrakı ısıklarda durunca camı acıp n ıs dedı :D noldu dedım :D ne bu araba dıye sordu hıc honda dedım 1.6 :D surtme sesı benım apacı lastıklerımden kaynaklandı yaw kalıbı genıs oldugu ıcın surtme yaptı. normalde otekı lastıklerımde kesınlıkle surtme yoktu bıde orada yol fena bozuktu ucacaktık az kaldı o suratte :D
egt seviyoruz...ara sıra bakıyoruz.....:D :D
walla süpper video keşke biras daha uzun olsaymış
walla gseüll öne vette var sen kadranı çekionn zuhahahaha:D
Maşallah selçuk iyi kovalamışsın, ama yolun durumu tehlikeliymiş.
son repLik bombaymıs :D:D
supra stock olduktan sonra pıttıgına bıle korum ne olcak aahahaah... benım arabam yurumuyo baskalarınınkı kosuyo ;) 300 hp cooperla c5 vetteyı gectıgınde gokhan herkes tebrık etmıstı bız c6 yı gecınce sallıyo oluyoruz dımı.. eywallah...
Maşallah Selçuk maşallah...Daha güzellerini bekliorum inş:)