nette dolanırken arkadaşım çekmişti köprünün üstünden eski videom ama paylaşmak istedim.kısa bir video ama olsun . küçükçekmece köprüsünün altı , si ( filtre ,headers,51mm boru , prosport son s.)
34 SEP 34 | Facebook
Printable View
nette dolanırken arkadaşım çekmişti köprünün üstünden eski videom ama paylaşmak istedim.kısa bir video ama olsun . küçükçekmece köprüsünün altı , si ( filtre ,headers,51mm boru , prosport son s.)
34 SEP 34 | Facebook
çok seviodum ben senin arabayı keşke kalsaydı
keşke abi imkanım olsaydı çok uğraşıcaktım ama kısmet olmadı .belki birgün daha iyisi çıkar :D
maşallah çok iyi yenisi yokmu
yok satalı baya oldu arabayı öle birkaç video var ama bulmam lazım eklerim . beğenmene sevindim senin arabada ilk zamane silarından yani eskiden beri bildiğim takip ettiğim bir araç maşallah bendede ilk sedan kırmızı si vardı 2005 te almıştım ordan aklım kaldı kırmızıda :D
sese gel ne güzel öyle yaa:) maşallah
maşallah cigerliymiş sesi
teşekkür ederim saolun
bır gun bagcılarda bı otoparktayken almaya gıtmıştım bıtık bı durumdaydı ama sırf o ses ıcın bıle almayı tekrar tekrar dusundum :) çok ıyıymış eskıden
sesi cok iyi :) bir ara bagcılardayken ben geri alıcaktım bunu :) üzerinde ozamanlar vtec jantı vardı =)
valla iyiki almamışsınız benden sonraki hali pekde iç açıcı değildi;)
murat aydındaydı 2004 falandı galıba o zaman 6000 e almıslardı cok guzel duruyordu sade ve şık :)
maşallah çok güzelmiş gerçekten ses ve hızlı gibi :D
masallah sesi gayet tatminkarmıs
maşallah sesi cok güzel ..