Bugün Ufak bi deneme yaptım kendimce..can sıkıntısı..yerleri kuru yakalayınca dayanamadım :) gerçi vites geçişleri pek olmadı ama ilk denememdi.sanırım bide erken vites değiştirmişim..havalar düzelsin tekrar denicem..
16 RU 190 B20 VTİ - YouTube
Printable View
Bugün Ufak bi deneme yaptım kendimce..can sıkıntısı..yerleri kuru yakalayınca dayanamadım :) gerçi vites geçişleri pek olmadı ama ilk denememdi.sanırım bide erken vites değiştirmişim..havalar düzelsin tekrar denicem..
16 RU 190 B20 VTİ - YouTube
Nazar değmesin alete..Eğim var sanki yolda değil mi ?
maşallah hızlanma süper ya
güzel olmus gerçekten allaha kaza vermesin dörtlülerle şarkı ritmi güzel olmus :D :D istesen öle tutturaman :D
masallah kazasız belasız..:)
izmirden mi alındı bu araç?
hızlanması gayet güzel maşallah...
maşallah güzel devirleniyor
Eğer yol düz ise gerçekten güzel indiriyor. Maşallah...
Maşallah...
Vites geçişleri pek olmamış dediğiniz gibi fakat aracın ivmelenmesi oldukça iyi.
Allah kaza bela vermesin.
Aracın maşallahı var.
Maşallah güzel gidiyor
specleri neler aracın?
boş ise (sadece b20 blok) güzel hızlanma ama pistonlu egzantirkli bir b20 ise bence yavaş..
edit: f/e/h 'lı bir b20 daha önü çok açık :) bu hızlanma hiçbirşey deil söyliyeyim..
Maşallah kazasız belasız günlerde inşallah..
Devir acilsa daha iyi olmazmi
stock b20 de fazla devir sıkıntı yaratabilir masallah güzel hızlanıyor :)
araçta blok harici skunk 2 pro serisi stage1 egzantrik , aem v2 komple hava filtresi , performans buji var..60 lık düz boru bide..benim beceriksizliğimde diz boyu tabi videoda...dediğim gibi ilk denememdi..yerler kurusun tekrar denerim..
herkeze teşekkürler..
B20'nin tadı baska. kazasız belasız.