-
Notebook Seçimi Yardım
Notebook almayı düşünüyorum kendime,çok ekstrem bi performans arayışım yok. Oyun falan oynamicam, çok yüklü olmayan 3D çizimleri yapmak istiyorum detaylı da araştırmadım ama gözüme şu alet takıldı vatana girdiğim de
PACKARD BELL TS11HR CORE İ7 2670QM
VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TS11HR CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook
fiyatı bunu geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum,notebooklarda bu sınıfta ne iyidir hangi model daha performanslıdır :D
-
İ5 versiyonunu kullanıyorum 1 yıldır 2 tane aldık canvar gibi çalışıyorlar günümüzde hepsinin çin çıkışlı olduğunu düşünerekten kullanılabilir güzel bir marka diyorum,
-
Performans için ihtiyacın olan işlemciyi ve ekran kartını seçmişsin zaten. Bu donanımda bundan çok daha ucuz bir model olacağını pek sanmıyorum. Zaten Acer ve PB ortaklığı piyasada fiyatıyla en avantajlı olanlar.
Şu marka daha performanslıdır diye birşey yok. Hiçbir marka kendi işlemcisini, ekran kartını vs üretmiyor. En iyi donanımı en iyi fiyata almaya bakacaksın. Sonrasında görsel seçim için zevkin devreye girecek.
Acelen yoksa Vatan'ın %25 indirimini beklersen belki biraz daha uyguna gelir.
-
o zaman cihaz budur %25 indirimi bekliyim diyodum bende zaten :D
-
aynı marka aynı özellikli aldık arkadaşıma ekran kartı ram vs birebir aynı . i5 sadece işlemcisi. 1300tl. Bu biraz daha düşer gibi.