-
2012 cyprushondaclub toplantısı
-
Çok güzel araçlar baya kalabalık bi grup
-
Alıntı:
JDM CIVIC R Nickli Üyeden Alıntı
yeni bi akımmı bu :) bunu boyayan usta kör olmuş style :D
kıbrıs ta araç konusunda epey zengin hepsine ayrı ayrı maşallah.
-
İlhan güzel paylaşım :)) (Bİrol ) Kıbrıs'tan bu sitede üyeler görmek güzel. Çok güzel bir bilgi paylaşma ortamı.
-
-
Alıntı:
_FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı
yeni bi akımmı bu :) bunu boyayan usta kör olmuş style :D
kıbrıs ta araç konusunda epey zengin hepsine ayrı ayrı maşallah.
kardesım bu akım fılan deıl. zewk meselesı. usa de de bol bol boyle arabalar gorebılırsın. 4 kapı dc kasa ıntegraya full dc2 ıntegra typer swap yapıldı. bu arac eskıden 2 ısıklıydı. conversion yapıldı usa style.
-
kıbrıs jant konusunda bi türlü gelişemedi, seçimleri hiç beğenmiyorum şahsen.
araçlara maşallah.
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
kıbrıs jant konusunda bi türlü gelişemedi, seçimleri hiç beğenmiyorum şahsen.
araçlara maşallah.
jant derken kardesım ? oyle 19 - 20 ınc lexsani yada krom style mi olsun diyorsun ? o arabaların uzerınde jantların ne marka oldugunu bılıyormusun ? yada japon usulu modıfıye hakkında bılgın warmı ?
-
ilk fotoğraftaki laci teg r'ın kırmızının jantlarına bak ne demek istediğimi anlarsın.
(jdm akımını usulünü bana anlatmaya kalkma abicim.)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
ilk fotoğraftaki laci teg r'ın kırmızının jantlarına bak ne demek istediğimi anlarsın.
(jdm akımını usulünü bana anlatmaya kalkma abicim.)
hangi resim ? hangi araba ?
yok anlatmadım ben zaten. sadece sana sordum.
-
Alıntı:
JDM1 Nickli Üyeden Alıntı
İlhan güzel paylaşım :)) (Bİrol ) Kıbrıs'tan bu sitede üyeler görmek güzel. Çok güzel bir bilgi paylaşma ortamı.
yes kardeşim :) war daha kıbrıslı üyler bu sitede :)
-
Alıntı:
JDM CIVIC R Nickli Üyeden Alıntı
jant derken kardesım ? oyle 19 - 20 ınc lexsani yada krom style mi olsun diyorsun ? o arabaların uzerınde jantların ne marka oldugunu bılıyormusun ? yada japon usulu modıfıye hakkında bılgın warmı ?
Herkesin zevki ayrı ama :) bizim burdada spoon ve te37 tarzı cok kullanılıyor :)
-
fotografların cekildigi yerde cok güzel anılarım mevcut,ne günlerdi.:)
edit : playboy osmana selam :)
-
gıbrıslı arkadaşlar bayağı iyi :D
-
keyif meselesi. birde araçların genelde kurulu geldigini düşünürsek. sade janta takılmamak lazım. istanbulun ankaranın bir semti kadar nüfusu olan adada çıkan güzel şeylere bakalım gerisi fasa fiso. bukadar mod lu aracı bir arada gör mek bile çok güzel.
şahsi görüşüm araçlar 10 numara Allah kaza bela vermesin.
-
güzel arabalar, paylaşım icin sağol
-
Civicten çok integra Type-R var adaletini s. dünya
-
-
vay a.. arkadaş ya maşallah maşallah.