Su an hava 3 derece fln ve ben 1 haftadir kirli olan arabami yikadim ve simdi cila atiyorum :) Tum arkadaslarim guldu ve delisin sen deyip gitti :) Dusunuyorumda haksiz degiller. Acaba sadece benni boyleyim yoksa forumda herkes boylemi ?
Printable View
Su an hava 3 derece fln ve ben 1 haftadir kirli olan arabami yikadim ve simdi cila atiyorum :) Tum arkadaslarim guldu ve delisin sen deyip gitti :) Dusunuyorumda haksiz degiller. Acaba sadece benni boyleyim yoksa forumda herkes boylemi ?
geçen hafta 0 derecede arabayı yıkattım ve detailer ile üzerinden geçtim, ertesi günkü sonuç ise tüm kapıları donmuştu :D
gecen hafta kar yağarken bn otoparkta cila atıyodum tek değilsin :D
valla dün yıkadık bide cila attık derece nedir bilmiyormda kafa esince cok önemsemiyorm dereceyi yeterki o şevk gelsin :D
amerikalı arkadaşları anlamak zor neye gülüyolarsa :D
Ben yıkatmayalı iki ay oldu herhalde.Şuan bir aylık ankara kar-çamuru ile siyahtan kahverengine döndü net olarak :D , Hele mercedes temmuzda yıkandı en son ama kıpırdamadığı için termemiz , yağan temizliyo arabayı :D
Araba yıkıyorum diye komsuyla kavga ediyorum adam su kullanmama takmış durumda ona inat gidip basınçlı yıkama makinası aldım adammı haklı ben mi ? :D
Bu sabah yıkadık babamın aslanı cilaladık bide hava güzel değerlendirmek lazım :D :D
Eskiden günde 2 kere yıkardım artık kötü havada ellemiyorum cunku bi yıkadımmı araba kuaförden cıkmış gibi oluyor bu seferde kıyamyorum kapalıda yatıyor spora falan gidemiorm :)
bro bardaklıgını temizle :D
Kahve molasi verdim bi yandan malzemeleri hazirliyom. Tek olmadigimi gormek sevindirici :)
Ben de arabayi ankaraya kar gelmeden once yikatip kapali garaja cektigim icin cikarmiyorum ve arabam 4x4 karda sikinti yasamam ama garaja geri koyarken yikatamicagim icin kullanmiyorum,yalniz degilsin :)
cumartesi yıkamadım nxt attım.yerlerde kar vardı hala millet dönüp dönüp baktı :D
meguiars liquid wax almıştım neredeyse 2 ay oldu, şu anda bile inip yapasım var :D
Bildiğim kadarıyla 10derecenin altında yapılan cilanın bir esprisi olmuyor
Deydi o kadar ugrasmaya :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/731a55c5.jpg
http://i1214.photobucket.com/albums/...2/7aa3d5b5.jpg
yağmur yağıyodu, durduğu anda güzelce yıkadım sonra kapalı bi otopark bulup collinite attım bende geçenlerde :)
ohh jilet gibim olmuş maşallah : )