Bu akşam Tekirdağdan çağırdı arkadaşlar,buluştuk arabaları denedik.Çok zevkli denemeler oldu.
Bütün denemelerde araçlar da 2 şer kişi vardı ve 2. vites 50 yada 3. vites 100 denemesi yaptık.Bir tanede Rsi ile drag denedik.
Bu arada Rsi ı olan arkadaş şaşırdı biraz çünkü bukadar geçilceğini beklemiyormuş ve bende beklemiyordum açıkcası.5. vitese atmadan bıraktım 8-10 boy fark oldu arada.
Honda 1.4 is i 3-4 boy geçtiğini söyledi ama malesef baya fark oldu.
Spec ler
Palio Sporting
Filtre
Egsoz
Clio Rsi
Filtre
Egsoz
(extra ağırlık lpg de var)
Civic VTİ
Filtre (Cai)
Headers
Egsoz
06-02-2012, 00:01
Cliosportve
RSİ umduğumdan daha ayrılmış
Sporting haddinden fazla gidiyor
Hangisini sen kullanırsan geçer durumuda artık bitmiş
VTİ tebrikler :)
06-02-2012, 09:53
Ertekin
Evet en sonunda geçildim:) ama genede iyi tutunduğumu düşünüyorum Vti a.Güzel bi kamera ile göstergeye sabitleme yapabilsem 5 te sporting nasıl devir keser videosunu çekicem:D
06-02-2012, 10:05
Ertekin
Alıntı:
RsTeam Nickli Üyeden Alıntı
maşallah sportinge abi :)
rsi tahmin ettiğim araç ise civic 1.6 ies e de geçilmişti konusu vardı techte bi ara :)
Vtec sağlammış onada maşallah
benim anlamadığım olay şimdi en son sen 50 den basınca f7r ı 200 e kadar geçiodun bu vtec ozaman 200 e kadar f7r ı 10-15 boy geçer :D Hatta hesap böyleyse selçuğun rs i bile geçebilir bu vtec :D çünkü f7r ı oda o civar geçmişti :D
gelde çık işin içinden :D
La Selçuğun Rs i ben bile geçerim be:D
06-02-2012, 10:09
mechanic
maşallah ..
sporting fiyatları tavan yapar artık...
rsi da 8v olmanın acısını yaşıyor yıllardır...
06-02-2012, 10:10
Ertekin
Alıntı:
mechanic Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ..
sporting fiyatları tavan yapar artık...
rsi da 8v olmanın acısını yaşıyor yıllardır...
Sağol abi.Keşke yürütenler çoğalsa.
06-02-2012, 11:16
Ek.Civic_Spoon
maşAllah sporting çok güzel yürüyor ama vti da çok güzel gitmiş hepsine maşAllah..
Keşke haberimiz olaydı.Çok güzel deneme olurdu.Ama olsun biz zaten arada görüşüyoruz deneriz.
06-02-2012, 16:01
Görkem
araçlara maaşallah,,,değişik araçların denemelerini izlemek keyifli oluyo,,,clio rsi nin yinede daha iyi olması lazımdı sankii,,gerçi kendisine baştan yanlış bi ölçüt almış 1.4 90bg arabayı 3 boy geçmesi normal değil bi kere :) basılan 2 hızda da vtec kapalı ama genede palio ya tebrikler ,,arabadaki muhabettende anlaşıldığı gibi yine dostca ve geçilme kaygısı olmadan güzel denemeler olmuş ;) ...........
06-02-2012, 18:19
Beterino
Maşallah Güzel Olmuş Yeni Lastikler İyi Tutunuomu Bari Abi :)
06-02-2012, 18:42
atits61
araçlara maaşallah.sporting kendini bi atıyor ama vtec sonradan nefesi açılıyor.
06-02-2012, 19:35
yoshimura
Araçlara maşallah.. rsi'nin daha iyi yürümesi lazım aslında. Belkide sporting çok iyi :)
06-02-2012, 19:45
Ertekin
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maaşallah,,,değişik araçların denemelerini izlemek keyifli oluyo,,,clio rsi nin yinede daha iyi olması lazımdı sankii,,gerçi kendisine baştan yanlış bi ölçüt almış 1.4 90bg arabayı 3 boy geçmesi normal değil bi kere :) basılan 2 hızda da vtec kapalı ama genede palio ya tebrikler ,,arabadaki muhabettende anlaşıldığı gibi yine dostca ve geçilme kaygısı olmadan güzel denemeler olmuş ;) ...........
Teşekkür Ederim.Genelde Arkadaş çevremizle deniyoruz ve açıkcası gitmeyen araba için hepimiz uğraşıyoruz daha iyi gitsin diye.Sizinde tespitiniz gibi Honda geçince resmen mutlu olduk daha yürüse diye baktık:)Clionun debriyaj pedalı haddinden fazla sert o sebeple vites atışları çok hızlı değil aracı test ettim.Ama gayet ciğerli yürüyor aslında.Daha iyi olcak oda.
Alıntı:
Beterino Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Güzel Olmuş Yeni Lastikler İyi Tutunuomu Bari Abi :)
Haha:D Rolling öncesi ön lastikleri değiştirirken kırmızı bi vti gördüm sanırım sendin.Keşke dursaydın:)
Alıntı:
atits61 Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maaşallah.sporting kendini bi atıyor ama vtec sonradan nefesi açılıyor.
Evet tutunamayanlardanız:D
Alıntı:
yoynus54 Nickli Üyeden Alıntı
Araçlara maşallah.. rsi'nin daha iyi yürümesi lazım aslında. Belkide sporting çok iyi :)
Bakıcaz uğraşcaz daha iyi yürütcez Battal kardeşimizin Rsi ını.
06-02-2012, 19:49
Bone-crusheR
palio umdugumdan basarılı yürümüş nazar deymesin
06-02-2012, 21:11
Ertekin
Alıntı:
Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı
palio umdugumdan basarılı yürümüş nazar deymesin
Amin.Teşekkür ederim.
06-02-2012, 21:14
chare
palio çok başarılı gerçekten maşallah..
06-02-2012, 22:02
Beterino
Alıntı:
Ertekin Nickli Üyeden Alıntı
Amin.Teşekkür ederim.
Vallahi Bendimm Markete Uğradımmm Baktım işiniz Var Galibaaa Hemdee Gitmem Gerekiodu Acilenn Bİ dahakine Aynı şey Olmazz :)
06-02-2012, 22:12
Ertekin
Alıntı:
chare Nickli Üyeden Alıntı
palio çok başarılı gerçekten maşallah..
Teşekkür ederim sağlıklı çok şükür.
Alıntı:
Beterino Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi Bendimm Markete Uğradımmm Baktım işiniz Var Galibaaa Hemdee Gitmem Gerekiodu Acilenn Bİ dahakine Aynı şey Olmazz :)
Nasip birdahaki sefere ozaman:)
06-02-2012, 22:13
civelek
maaşallah güzel denemeler olmuş palio çok formda maaşallah