arkadaşlar bıldıgınız stop tamiri yapan bir yer varmıdır?Avrupa yakası öncelikli
Printable View
arkadaşlar bıldıgınız stop tamiri yapan bir yer varmıdır?Avrupa yakası öncelikli
Kanka Altan diye bir abimiz var Bostancı'da. Zamanıda 106 jant lastik satmıştım. Bir kere işim düştü yardımcı olmuştu üzmemişti beni..
İstersen gidelim beraber?
evet stop camım kırık bnmde açık adres telefon vs verirseniz gayet iyi olur boşuna 2 stobuda değişmiyim
0537 347 16 14 Altan
Boşuna Eren falan demeyin beni ismen değil simaen tanıyor çünkü:)
konusu değil ama ek konuda açmıyım şimdi bunun için bu stopların içini ben flux neon led tarzı yaptırmak istiyorum yeni a6 lardaki gibi bunu yapaiblicek bir yer varmı.. bunu yapıcak yer zaten büyük ihtimal stop tamiri ve hertürlü bu tür far işleriylede uğraşır ondan konu açmıyım dedim..
not ettim telini benim sonataya düşünüyorum yurt dışından 200 dolara ledli farlarını getirticeğime burda flux led tarzı bir şey yaptırabilirsem o parayı ona veririm daha iyi.
Giresun'da yapan bir arkadaşımız var eger istersen pm at iletişim kuralım.
göztepe sanayide mantarın ilersinde ara sokakta stopçu ibo die bi usta vardı duruomu bilmem:) hatta emrenin focusun fuardan öncede stoplarına cam kesmişti guzel bi ustadır eser abi. duruosa hala mantıklı olan o:)
Allah a sukur cam saglam Seref bana stopun icini tamir edicek usta lazim orasida aklimda bostanci ve goztepe ;)
maslakda fartunnig var işçilikleri çok iyi biraz tuzlu fiyatları ama işçilikleri gayet iyi..
Göztepe'de ki Stopçu İbo'yu Onur hatırlar Kangoo'nun stoplarını yaptırdığımız yer ona ulaşın istersen.
Abi bence bas gel Stopçu Altan ciddi anlamda işinin ehlidir asla hak etmediği parayı almaz.