Hafta sonu Kartepe yolculuğumuz sırasında Fatih Sünnetçi abimiz arkamızdan video çekmiş haberimde yoktu çekildiğimizden ama güzel kareler yakalamış :)
Eline sağlık Fatih abi :)
PV TEG
PV TEG'i Öksürük Tutmuş
Printable View
Hafta sonu Kartepe yolculuğumuz sırasında Fatih Sünnetçi abimiz arkamızdan video çekmiş haberimde yoktu çekildiğimizden ama güzel kareler yakalamış :)
Eline sağlık Fatih abi :)
PV TEG
PV TEG'i Öksürük Tutmuş
ilk video süper:icon_tup: öhö öhö:D maşallah kardeşim kazasız belasız tekrar
maaşallah pv tege
tşk ler :)
airmass ı takmadan önce internette çok araştırdım ama hiç görmedim integrada airmass videosu , nasıl olucak die şüpheliydim ama performansda seste gerçekten beklediğimden çok daha iyi oldu , headrsı takınca çok çok daha iyi olacağına hiç şüphe yok :)
maşallah sesler fenaa olmuş Hasan :) çift beyaz teg, çift airmass :icon_tup:
aynen kardeşim Dün bütün gün kulaklarının pasını sildik 2 beyaz , bütün konvoyun :)
Hakanın Teg in de maşşallahı var ,
onunkide hem iyi yürüyo , hemde iyi gürlüyor :)
yan yana yanaştığımızda birbirimizi duyamıyoruz camdan boşa atıp konuşuyoruz :D
benim teg'de vardı airmass sitede videosuda var hatta:) hytech hedırsla birlikte..
http://www.techturkey.com/forum/vide...sut-sound.html
TEG ve airmassa konu uzmanı JDM VTİ eski Tegi derim. O nasıl bir sestir
Bu arada ses güzel olmuş.
öyle olmuş abi airmass dedin mi dururum, eyvallah:) iyiydi benim meret..
arabanı yürütmek istiyorsan görüşelim:D
aksesuar filan almak istersen arkadaşım ebayden getiriyor irbita geçebilirsin onun içinde aklında bulunsun.
aracın hayırlı olsun tekrar.
Maşallahı var :)
Bugün gördüm beşyolda zın zın zınlıyodu ortalık maşallah=)
Honda Radar'daydm bir egzoz sesi duydum ve Beyaz bir Integra gördüm demekki O senin arabaydı :rolleyes:
SC'li Civic Si sahibi Yalçın ile beraber sohbet ediyorduk dedi abi ne oldu Integra görür gibi oldun bi anda dedim zaten Integra idi o geçen :D
airmassın sesi gercekten cok çılgın :D masallah araca