çalıştığım yerde birisi 10-15 lira civarında 1.2 otomatik araç arıyor, benden araştırmamı rica etti arkadaşlar, benimde aklıma sizlere sormak geldi, bende farkındayım bütçe biraz düşük ama neler olabilir yardım ederseniz sevinirim :)
Printable View
çalıştığım yerde birisi 10-15 lira civarında 1.2 otomatik araç arıyor, benden araştırmamı rica etti arkadaşlar, benimde aklıma sizlere sormak geldi, bende farkındayım bütçe biraz düşük ama neler olabilir yardım ederseniz sevinirim :)
1.2 değilde civic 1.4 is alınabilir
biraz daha yükseltsin
düzgün bir micra alırsınız.
1,2 de micra çok hoş bayan için ideal.
Yorumlar için teşekkürler, araba arayan kişi bayan bu arada, güzel bişey olduğu sürece 1.3 veya 1.4 de olabilir, bir de önemli olan biraz daha güncel bir görünüme sahip olması, 1.4 otomatik civic benimde aklıma yattı ve tavsiye ettim :)
başka önerisi olan varmı ?
Toyota Yaris olabilir, micradansa.
opel corsa 1.3 CDTI alınabilir
1.4 clio veya civic is en mantıklı seçenekler bana göre. ilerde satmak istediğinde bayandan hesabı çabuk ta elden çıkar. tutulan ve parça servis sıkıntısı olmayan araçlar. ayrıca bayanlara da gayet uygun.
peugeot 206'lar var 1.4 otomatik istersen pm atabilirsin.
opel corsa - renault clio - 206 olabilir :)
1.4 chevrolet aveo kullandım çok yakıyor ama 1.2leri var onlar dahada az yakar.1.4ü biraz seri genç işi 1.2si bayan içindir :)
bende biliyorum böyle aramasını elbette, önemli olan sizlerin tavsiyeleri, kullandığınız-test ettiğiniz araçlara yorumlarınız vs.
teşekkürler..
aveo'lar 17-18 den başlıyor yanlış bakmadıysam, yani biraz pahalı kaçıyor bizim bütçemize.
corsa veya yaris olabilir ...