Kardeşime aldığımız mini cooperi temizlik ve boya korumaya vericez önceleri kızıltoprak meguiars a bırakıyorduk ama el değiştirdi bi daha hiç gitmedim sizin önerebileceğiniz yerler var mı ? araba siyah renk
Printable View
Kardeşime aldığımız mini cooperi temizlik ve boya korumaya vericez önceleri kızıltoprak meguiars a bırakıyorduk ama el değiştirdi bi daha hiç gitmedim sizin önerebileceğiniz yerler var mı ? araba siyah renk
Altunizade zadex tavsiye ederim
Sonax Butik, Göztepe benzinci - sahrayicedit minibüs yolu arasında.
Bu aralar lazim bi konu
Sonax butik başarılı
sonax butik e git achmedim
Sonax Butik;
İletişim Bilgileri:
0216 385 96 77
0533 549 16 96
0533 475 19 03
Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:261/A
butikte yıkama ne kadar ?
Gittiğiniz yere söyleyin bütün aşamaların fotoğraflarını çeksin kare kare,en azından forumda gidecek arkadaşlar olursa fikir sahibi olurlar:)
Ben bu işi ciddi anlamda kusursuz yapabilecek biriilerinin olduğunu düşünüyorum,ama bir türlü bulamıyorum :)
Ahmet maslak meguiars i da tavsiye ederim mustafa var ondan baskasina elletme
Detailing herkez yapıyor önemli olan boyayı verniği ne varsa almadan çizikleri cıkarabilmekte ustalık..Canavar gibi parlayan arabaların coğu emınımki verikten yiyor.Sürekli makine vurulmaz arabaya.
cizik hare alma konusunda sonaxa guvenmiyorum, zaten sitesine girip uygulama detaylarina baktiginiz zaman, pastadan bahsetmiyor, sadece temizlemekten bahsediyor.
Daha once farkli farkli sonaxlara gidenleri gordum, ben de el degistirmeden once goztepe sonax a uygulama yaptirdim. Su anki bilgimle ve birikimle asla goturmem.
Butun hareler kabak gibi duruyordu, ben de once turkiye sonra almanyaya mail atip olayi eskale ettim, onlar da birsey demedi. Saniyorum polisajla daireselleri almak gibi bir hedefleri de yok.
Uzun lafin kisasi, meguiars yada butik uygulama yapan bir arkadasi tavsiye ederim...
izmirde olsaydın siyah üzerinde detayı tam manasıyla görmene yardımcı olurdum. :) Meguiars 3m yada butik iş yapan yrlerde yaptırmanı tavsiye ederim. sonax aşındırıcı kullanmak yerine dolgulayıp gizleyerek iş yapmayı seviyor :) ziebart falanda fiyat olarak uçuk.
emre gecü yada gökiyi öneririm :D
Ben sonaxa sordumda bi fiyat alalim dedik adam 600 tl den basladi aylik aylik degisik fiyatlar ne is anlamadim
boya uzerınde sert parlak fılm tabaka olusturmak uzerıne bı profesyonellıklerı var yanı arac parlar cızıkler cok hafıf kapanır goruntu aldatıcı olur ama hareler hala ordadır uzun surelı korumada ıyıler ama dedıgın gıbı cızık konusunda sonax eksık demıyımde yapmamayı tercıh eden bı fırma .kotulemek ıstemem ama kısıden kısıye degısen bı stratejılerı var detaılıng hastası olan cızıge tahamulu olmayan adam gıtmesın ama bnm arabam parlasın koruması uzun surelı olsun yıkattıgımda yenı gıbı gozuksun dıyen varsa gıtsın.bn bı markaya saplanmak yerıne araca gore musterıye gore tedavı uygulanmasından yanayım bu yuzden marka fanatıklıgım hıcbızaman olmamıstır ne zıebart ne sonax ne meguıars onemlı olan musterının ne ıstedıgıdır kısacası a fırma yada b fırma deıl gerekıosa a fırmanın ıyı olanı b fırmanın ıyı olan malzemesıyle uyum ıcınde kullanılmasıdır.
kısacası sana burda sonsuz katılıyorum.