01 C 4988 plakalı koyu gri Corolla T-sport hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı.
17'' jantlı
Araç bu
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2004 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49656094
Printable View
01 C 4988 plakalı koyu gri Corolla T-sport hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı.
17'' jantlı
Araç bu
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2004 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49656094
"çizikten dolayı sol taraf boyalı" sözü bana inandırıcı gelmedi..
ben yetkili serviste expertıe sokmustum ve bir pistonun komp. düşük çıkmıtı. lpg var aracta kapı sacı değişik ve sanırım 4 parca boya vardı.
kapı saçının değiştirirdiğini kendiside soyledi. Ayrıca boyadan once fotolarıda mevcutmuş ama 1 pistonun komp. düşükse sıkıntı var demek.
tabi abi yaslayıp geçince çizilmiş oluyor :D
batu yazmış zaten ismail abi sol kapı sacı değişik, sol taraf komple boyalı. ama en çok düşündüren kısmı ise lpg li oluşu aracın..
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 64226585
buna da bak derim, yanlış hatırlamıyorsam jantmax cem abinin (rcbasaran) eski aracı olması lazım bu ;)
2. pistonmu sıralamada batu?
Ben exp. Yaptirdm kendisinin surekli bakim yaptirgi yetkili serviste.
Evet bu araçta bu fiyata iyi duruyor
2. ilandaki araba daha mantıklı duruyor.. ilk ilandakini unut bence.. ;)
2. ilandaki araçta bildiğim kadarıyla
ilk sahibinden cem abiye geçti, cem abiden kayınbiraderine geçti, o birine sattı, ilk sahibi geri aldı, sonra bu eleman aldı diye biliyorum :D
bi önceki plakası 06 KZR 60 idi yanılmıyorsam.
ama temizdi zamanında, 80 bin civarıyken km si cem abi kırmıştı komple sandık motor getirilmişti falan hatta, servis kayıtlarında çıkar eğer o araçsa :)
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 90246674
bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba sıfır boyanmış falan nedir ne değildir ya da diğer tsport ilanlarıyla ilgili bilgi de olur
abi tanışıklığım var sahibiyle , ben arabayi daha gormedim ama sahibinin 4. tsportu , yani bilgili biri ve arabasi temizmiş :)
ama bence fiyat fazla abi 24.500 ederi , bi arkadas bakmaya gidelim dedi araya tatil girdi falan bakamadik...