-
ClioRS & ClioRS(wimmer+colombo) & MeganeRS & 206RC
-
iyi eglenmişsiniz yine,, şu bizim finaller bitsin daha kalabalık bi buluşma yapalım typerli vtecli saxolu :)
-
wimmerli olan chiefkadirinki sanırım çok ii yürüyo typerla denediği hali gibi değil sanırım ?
-
Alıntı:
Istilldo Nickli Üyeden Alıntı
wimmerli olan chiefkadirinki sanırım çok ii yürüyo typerla denediği hali gibi değil sanırım ?
kalabalık olunca ıyı oluyoda vıdeolar flan karısıyo ortalık:D
kadır abının araba aynı bısey yok.
-
206 için sorun hüsran olmuş sanırım eğer ikinci videoda clio bırakıosa tabi
cliolara tebrikler :)
-
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
206 için sorun hüsran olmuş sanırım eğer ikinci videoda clio bırakıosa tabi
cliolara tebrikler :)
ben bu kadar ıyı gıdecegını beklemıyodum bıle.206 gercekten guzzel gıdıyo cıple bırlıkte.
ıkıncı vıdeoda bırakıyorum cunkı dıger rs ın arkadan geldıgını gormedım.
bana da barıyerede sıfır gectı bende bıraktım 206 da bıraktı.
zaten bır anda dıger rs 10 boy one gecıyo.
-
Alıntı:
iynn06 Nickli Üyeden Alıntı
ben bu kadar ıyı gıdecegını beklemıyodum bıle.206 gercekten guzzel gıdıyo cıple bırlıkte.
ıkıncı vıdeoda bırakıyorum cunkı dıger rs ın arkadan geldıgını gormedım.
bana da barıyerede sıfır gectı bende bıraktım 206 da bıraktı.
zaten bır anda dıger rs 10 boy one gecıyo.
yalnız bi çip egzostla ii bile gidio dediğin araba şuan herşey düzgünse 190 hp lerde olamsı lazım oda en kötü olarak diorum yani 3-4 fazlası bile olabilir
eğer sende egozst varsa sadece rc nin ii bi şekilde basar basmaz geçmesi lzm :)ağır bi arabada deil sonuçta ve gördüğüm kadarıyla sac jantta var daha ne olsun
kaç devirde basıosunuz görmüorum tabi ama rc nin mininum basması gerektiği devirde 5000 devirdir elektronik gaz kelebeğinden dolayı gazı ayarlamakta lzm
herneyse arkadaş arabasını ztn en az bizim kadar bilir
geömişsin tekrardan cliolara tebrikler :)
-
iyi bile gidiyo demekte haklıyım yanı. stock olsa nasıl olacak kım bılır.
-
206 RC ye verilen paraya yazık o zaman, 6-8 milyar daha az verip RS almak daha mantıklı.
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
206 RC ye verilen paraya yazık o zaman, 6-8 milyar daha az verip RS almak daha mantıklı.
bu aralar herkes rs ı sevmeye basladı:D
-
RS piyasasını yükselteceksiniz bu gidişle :D :D
-
Alıntı:
Istilldo Nickli Üyeden Alıntı
Araba aynı, vakit bulupta kasnak ayarı yaptıramadık..Filtre bile abuk subuk durumda,havalarda soğuk sanayiye gitmek zor geliyo;)
Bu arada dün Megane Rs çıkış eğimli yolda 190 gibi yetişip bizi geçmesine rağmen düz yolda ve özellikle iniş eğimde 225 e kadar 2-3 boy gerimde kaldığını gördüm..Tork farkı işte;)
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
rc de problem olabilir ben kadran videolarınıda yavaş bulmuştum ztn
rc nin full stocku bile çağlarıın saxosuna yakın gidio
bende zmnında sarı 106 varken ki ii giden bi 106 idi stock rs 2 kişi ben tek kişi 1 boy geçiliodum
ama tabi videolar konuşur o ayrı bahaneler değil :)
-
Bu rc ile bende denemek isterim D:
-
Alıntı:
rc de problem olabilir ben kadran videolarınıda yavaş bulmuştum ztn
rc nin full stocku bile çağlarıın saxosuna yakın gidio
bende zmnında sarı 106 varken ki ii giden bi 106 idi stock rs 2 kişi ben tek kişi 1 boy geçiliodum
ama tabi videolar konuşur o ayrı bahaneler değil :)
herseyi karıstırmıssın 106 kadran flan.tartısma ıstıyosan tartısırız
tartısmam dıyosan da gelır denersın bızle.yada ıstanbulda imprezamaniac ın rs le gıder denersın vıdeonu cekersın.
-
Alıntı:
iynn06 Nickli Üyeden Alıntı
herseyi karıstırmıssın 106 kadran flan.tartısma ıstıyosan tartısırız
tartısmam dıyosan da gelır denersın bızle.yada ıstanbulda imprezamaniac ın rs le gıder denersın vıdeonu cekersın.
sakin ol kardşeim ztn denicez onlar bana demeden ben onalra dedim deneyelim die biz senelerdir denioruz merak etme yeni başlamadık denemelere
ankarayada geliriz zmanımız olsun takalım bikaç parçamızı clio yani anladınmı aradaki farkı çok görme
birisi atken birisi eşşek deil böle çok gaza gelme saxo-clio mevusundada çok gazdın clio şöle kaybolur böle yapar saxo geçti nasıl olduysa
ayrıca bana şunla dene bunla dene diip ortalığı kızıştırıp yönelndirme yapma biz o arkadaşlarlada gayet güzel muabbetimizi yaptık yeri gelir yine deneriz
-
bide ztn tebriğimizi yaptık herkesin görüşleri var onları yazmıcazmı her mesajımızda şakşak mı yapıcz sana
-
Alıntı:
sakin ol kardşeim ztn denicez onlar bana demeden ben onalra dedim deneyelim die biz senelerdir denioruz merak etme yeni başlamadık denemelere
ankarayada geliriz zmanımız olsun takalım bikaç parçamızı clio yani anladınmı aradaki farkı çok görme
birisi atken birisi eşşek deil böle çok gaza gelme saxo-clio mevusundada çok gazdın clio şöle kaybolur böle yapar saxo geçti nasıl olduysa
ayrıca bana şunla dene bunla dene diip ortalığı kızıştırıp yönelndirme yapma biz o arkadaşlarlada gayet güzel muabbetimizi yaptık yeri gelir yine deneriz
206rc de cıp var.cıplı rs le denemede sonucu gordun.standart rs lede gordun.
180hp+cıpı var bız 165 lık rs le denıyoruz.
gaza geldıgım flan yok.ben stock saxo ıle stock rs ı karsılastırdım.cogu stock saxo nun bıle bellı bır sure ode gıdecegını savundu.
ole bı burun cıkarmayla gectı flan olmaz.sende fazl gaza gelme bence.
-
Alıntı:
bide ztn tebriğimizi yaptık herkesin görüşleri var onları yazmıcazmı her mesajımızda şakşak mı yapıcz sana
goruslerın ıcın tesekkur ederım.