rc komple takılı sökülü hiç bir şey yok ali harbiden gözlükleri değişme vakti gelmiş hahahaha :D:D:D maşALLAH araçlara emekler boşa gitmemiş ali 106 tıda yer sofrasımı kurdunuz bir ara cok güldüm..
12-02-2012, 14:19
Juggernaut
Araç içi çekim şart bence.Maşallah hepsine.
12-02-2012, 14:21
yasin_R
Cekimleri nedense bu sefer hiç begenmedim:)
12-02-2012, 14:21
Turboğuz54
hahaha hyundai ettinniz küfür ve tepkiler yemin ediyorum 2 saatir gülüyorum :D :D Bu arada maşallah araçlara vtc typer denicekti gelmedimi?
12-02-2012, 14:22
percussionali
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
rc komple takılı sökülü hiç bir şey yok ali harbiden gözlükleri değişme vakti gelmiş hahahaha :D:D:D maşALLAH araçlara emekler boşa gitmemiş ali 106 tıda yer sofrasımı kurdunuz bir ara cok güldüm..
ben senin yantarafta koltuk göremedim ama arka koltuklar sökülüymüş ibo araç sahibi söyledi şimdi telefonda yan koltuk duruyomuş ama arkalar sökülü kanka :D :D yer sofrası iyi oluyo;)
Alıntı:
Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı
Bu araçlara araç içi çekim şart.Maşallah.
ağırlık yapar olmaz bizde diyoz ama anlamıyo araç sahipleri
12-02-2012, 14:22
OnurK
Araçlara maşşallah güzel denemeler olmuş
ev rc ile ue 106 güzel keyifli deneme olurdu.
12-02-2012, 14:23
TC_VTEC
Maşallah araçlara kazasız belasız
12-02-2012, 14:23
BthnKrkt
Ev ile cvk nin güzel yanyana oturdugu son deneme videoda var devam etseler güzel oalcak gibi:) maşallah tüm araçlara
12-02-2012, 14:24
percussionali
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
Cekimleri nedense bu sefer hiç begenmedim:)
:cokgreen:haha neye kanka yaa eylendik hele ahm de tünel videonuz var millet kacacak yer bakmmış tünelde :D
12-02-2012, 14:26
percussionali
Alıntı:
Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı
hahaha hyundai ettinniz küfür ve tepkiler yemin ediyorum 2 saatir gülüyorum :D :D Bu arada maşallah araçlara vtc typer denicekti gelmedimi?
dayı el kol hareketi ile siz napıyonuz diye bize sövdü büyük ihtimal bizde karşılık verdik :D yane ben bşrazcık abarmış olabilirim tabi ama hakektti:D
12-02-2012, 14:30
PPR engineering
Alıntı:
percussionali Nickli Üyeden Alıntı
ben senin yantarafta koltuk göremedim neye yanlış görmüşüm ozaman :D yer sofrası iyi oluyo;)
ağırlık yapar olmaz bizde diyoz ama anlamıyo araç sahipleri
o yüzden neydi lan o gözlükçü papağan logosu var onlardan alıcam sana hahah altın olanlarından yok la yok sökmemiş sök dedim hatta sökmeden geldi diye ful azarladım ibo en yakın en yuksek binaya cıkmıştı intihara :D o kadar azarladımkii.hahah akşam hava güzel ali hafta içi baya bozuk yapsana bir org jap typer da gelicekti ev rc cvk yine deniyelim hep beraber cecoyal nasıl 2 kulağı kesik saatlerce basamadık:D benim gaz kelebeğim elektronik olm hahahab :D
12-02-2012, 14:41
percussionali
Alıntı:
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı
o yüzden neydi lan o gözlükçü papağan logosu var onlardan alıcam sana hahah altın olanlarından yok la yok sökmemiş sök dedim hatta sökmeden geldi diye ful azarladım ibo en yakın en yuksek binaya cıkmıştı intihara :D o kadar azarladımkii.hahah akşam hava güzel ali hafta içi baya bozuk yapsana bir org jap typer da gelicekti ev rc cvk yine deniyelim hep beraber cecoyal nasıl 2 kulağı kesik saatlerce basamadık:D benim gaz kelebeğim elektronik olm hahahab :D
zaten toplamda 20 dakkika video var bunun ilk ondakkası szin dnemeniz videoyu ikiye böldüm video başlarken zanten diyom ah bide neyebilseler diye 10 dakkalık kayıt boşa gitti:D şu rc yede bi sabit şöför bulun kafam karıştı anasını satayım :D dün her çektiğimde ayrı birini görüyom diyeksiyonda :D
12-02-2012, 14:43
D.CaN
Maşallah araçlara, güzel yürüyolar :) cvk ile ev top speede kadar gidemediler sanırım yogunluktan dolayı.
12-02-2012, 14:43
by serçe
maşallah araçlara ..
12-02-2012, 14:47
MURAT-CRX-06
Herbiri ayrı güzel, çekim çok iyi olmasada izlemesi keyifli zevkliydi ama hyundayiciye sesleniş
kısmına çok güldüm :DD
CVK Rs,EV RC,YGZ TypeR machine hepsine maşALLAH ..
12-02-2012, 14:50
mert_leon
Masallah nazar degmsn de bu kadroya daha kaliteli cekimler guzel olurdu:)
12-02-2012, 14:51
BthnKrkt
Alıntı:
percussionali Nickli Üyeden Alıntı
zaten toplamda 20 dakkika video var bunun ilk ondakkası szin dnemeniz videoyu ikiye böldüm video başlarken zanten diyom ah bide neyebilseler diye 10 dakkalık kayıt boşa gitti:D şu rc yede bi sabit şöför bulun kafam karıştı anasını satayım :D dün her çektiğimde ayrı birini görüyom diyeksiyonda :D
Kaan abi sen geç dedi, ben geçtim cvk da sıkıntı cıktı. Bu arada Rc yi fena özlemişim yaa:)
12-02-2012, 15:03
BTU
Spiker arkadaş videonun 1.18 snsinden itibaren olan denemede 2 boy mu görmüş ? CVK RC'yi 2 boy geçiyor diyor. Benim 1 çamurluk boyu diye bahsettiğim deneme odur, 200 e yakın cvk gaz kesiyor. Dediğim gibi daha müsait bi yolda, daha düzgün bi deneme yapılması lazım son sürate kadar. EV geçiyor diye bir iddiamız yok ama kimse de 2 boy demesin yani, ibonun intaharına sebebiyet olur :)