merhabalar, bir süredir düşündüğüm bir konuda forumun fikrini almak istedim.
örnek verecek olursak, 2 tane BMW araç düşünelim. birisi full dolu 2010 model, birisi orta dolu 2011 model ve fiyatları aynı. tercih sebebi hangisi olmalıdır ? ve neden ?
Printable View
merhabalar, bir süredir düşündüğüm bir konuda forumun fikrini almak istedim.
örnek verecek olursak, 2 tane BMW araç düşünelim. birisi full dolu 2010 model, birisi orta dolu 2011 model ve fiyatları aynı. tercih sebebi hangisi olmalıdır ? ve neden ?
araç temizse paketli olan olabilir 2010 eski bir araç değil sonuçta satarkende ona göre satılır
eğer binicekseniz full dolu olan ama satıcaksanız model olabilir bence
neye biniyosan en dolusuna binicen.. Kullanırken keyif, satarken kolaylık..
dolu olan misal 2005 model olup boş olan 2011 model olsaydı 2011 al derdim ama, ha bir yıl eksik ha bir yıl fazla bence hiç farketmez dolusunu al geç
dolu olani tercih ederdim...
Dolu olsun bi seri alt olsun 5 olcagına 3 olsun full olsun :)
aradaki yıl farkı çok az olduğu için 2010 model full derim fakat kasa farkı var ise yeni kasaya geçilmişse kişisel kişiye göre değişir
Kesinlikle dolu olan model 1 sene icin donanimdan ödün vermezdim
Her ikisi de aynı temizlikte ve aynı kilometrede ise ben olsam 2010 model full olanı alırdım. Hem kullanırken daha fazla keyif alır hem de satarken daha yüksek bir meblağya satardım
kırmızı...
satarken nasıl kolaylık ya? bmw için geçerli olabilir ama orta standart bi arabada full donanımı satışı çok zorlaştırıyo. benim çok başıma geldi, çok daha ucuzu oluyor arabanın çünkü ve bu arabaya sırf bu donanım yüzünden okadar parayı niye veriyimki mantığı herzaman önde. açıkçası ben bunun sıkıntısını yaşadım. anlamayana derdinide anlatamıyosun ayrıca.
manuel i varsa kesinlikle bu :D
BMW 3 Serisi 3.20d 2010 Model 123.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72553302
Doludan başka araca binmem :D
keyif benim için daha önemli olmuştur her zaman, dolu paket olması tercih sebebi bencede
2010 model olan herşekilde diğerini bozar ya hiç düşünmezdim bile,km de yok yani 30bin hiçbişey değil dizel spor araç için