RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı
valla dün aynısı bizimde başımıza geldi. (çiçeksepeti) eşim 11.02.2012 tarihinde siparişi vermiş yoğunluktan etkilenmesin diye. saat 5 e kadar iş yerime gelmediği için mecburen ev adresini güncellemiş. dün akşam saat 21 de aradılar ve adres güncellememize ramen iş yerine götürmüşler. telefonu ben açtım ve bu ne rezalet dedim. karşımdaki kişi abi sorma bunlar işi yetiştiremeyince bizi kiraladılar sabahın 4 ünden beri ayaktayım afedersin işemeye gidemedim son 3 teslimatım kaldı bunaldım artık dedi. (konuşma şekli aynen böyleydi) neyse hadi gelmişsin güvenliğe haber veriyorum git teslim alacaklar dedim adam bana diyorki abi teslim almayın paranıza yazık meyvaların hepsi hoşaf gibi olmuş paranıza yazık. tamam kardeş sen müşteri teslim almadı diye not düş dedim. bugün eşim arayacaktı bakalım ne gibi bir mazeret üretecekler. kendilerini kanıtlamaları gereken bir günde rezil olup kötü bir imaj aldılar. eşim süpriz yapmaya çalışırken böyle birşeyle karşılaşınca canı sıkıldı üzüldü ister istemez.