Dün akşamki Videolar kare kare CVK Rs in içinden çekilde diper araçlar ve CVK dahil hepsi dip sökük yankoltuk dahil denemeler hep tek kişi CVK ise Hep iki kişi olara denedi araç için video istediniz o yüzden İKİ kişi çekildi kesme biçme yok nasıl çekildiyse o NAMIDEĞER percussionali tarafında anadınmı :D;)
CAM CAR CVK Rs CAM Percussionali ;)
YGZ Typer :Kpro-conta,,-Headers-egzoz-Sk2 emme TEK KİŞİ
BA S2000 =Headers-flitre Egzoz TEK Kişi
UE 106 =piston-egzantrik-flitre-portpolish-egzoz-13,59-ecufest yazılım-TEK KİŞİ full sökük
CVK Rs =egzantrik-kısa-flitre-egzoz-portpolish-yazılım-Full sökük (2) Kişi oda ben :D
VTC Typer = Headers-flitre-egzozTEK Kişi Full Sökük
SC Vti =Egzantrik,beyin flitre-egzoz-portpolish tek kişi koltuklar takılı bildiğim o bir iki bişyler söylerdi kaan ama aklımda dğeil
ARAÇLARIN HEPSİ YAN KOLTUK DAHİL KOMPİLE SÖKÜK
CVK 2 KİŞİ yani ben S2000 de bi koltuk var oda sökük değil :D
CVK & VTC- vs YGZ &VTC & BA s2000
YGZ Typer & CVK Rs & BA S2000
UE 106 SC Egzantirkli VTİ vs VTC 40 typer
UE 106 VTC 40 Typer FİNAL raund ;)
19-02-2012, 17:28
yasin_R
beyler ben full sökük değilim yapmayın allah aşkına:):):)
19-02-2012, 17:37
SONE-R
ya naçizane bir önerim olacak: bir dahaki sefere cam car ile bir çekim yapıldğında cam car güçsüz ise mesela 1 km önden bassın.. veya güçlü bir cam car seçin... böyle hiçbir şey anlaşılmıyor...
:)
19-02-2012, 17:42
ahm_52
bütün araçlara maşallah güzel geceydi kazasız belasız geçti vti çok güzel yürüyo emegi geçenlerin eline saglık:icon_tup:
19-02-2012, 17:42
react1ve
Alıntı:
ahm_52 Nickli Üyeden Alıntı
bütün araçlara maşallah güzel geceydi kazasız belasız geçti vti çok güzel yürüyo emegi geçenlerin eline saglık:icon_tup:
valla okan benim videolarımda öyle gözükmüyo ben sadece çektiklerim onlar eğer öylesede aracı kullanan araç sahibi yazssın benim işim değil ben çekdiğimi koyarım
19-02-2012, 17:59
Turboğuz54
Maşallah araclara cok zevkli olmuş bana güzel geldi videoların çekimi
19-02-2012, 18:04
güneşbalkan
cvk neden sürekli kesiciye düşüyor
19-02-2012, 18:14
JDM VTİ
maşallah araçlara.
vti'nin specleri nelerdir tam olarak?
19-02-2012, 18:15
cayennes
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
vayyyy be yasinime bak massa gibi maşaalah bir typerımız olmadıki gazlayalım.
özledim ya ayarsızım,avans vuruyor,sarıyor,ara boru delik,tps sensörüm bozuk,tünel yaptı ,.......vs
19-02-2012, 18:15
percussionali
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
ya naçizane bir önerim olacak: bir dahaki sefere cam car ile bir çekim yapıldğında cam car güçsüz ise mesela 1 km önden bassın.. veya güçlü bir cam car seçin... böyle hiçbir şey anlaşılmıyor...
:)
videolar gayet belli kmin kimi geçtiği bizde biliyoz ileri gidip çekmeyi ama aracımız gayet hızlı 20 araba çıkarsan kuru kalabalık ne sana video çektirir ne de gaza basabilirsin o yüzden sıkıntı sen beğenmemiş olabilirsin gelirsi rollinge canlı izlersin :icon_tup: yapabildiğimiz bu
Alıntı:
güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı
cvk neden sürekli kesiciye düşüyor
bi 7600 dönüyo bi 7200 dönüyo araba soğuduğu için dir hava soğuktu rs işte ne yapacağı belli olmuyo;)
19-02-2012, 18:20
percussionali
Alıntı:
yasin_R Nickli Üyeden Alıntı
kanka sökük dğeilmiydi sen :D vall seni hep sökük gördüğüm için drek sökük yazdım fiber kaput la bride koltuklarınmı var sadece :D
19-02-2012, 18:33
BAR22
ibrahim abinin SR plakalı vti videolardaki...
Specleri: custom filtre, hytec headers,60 düz boru+son susturucu, PPR Motorsports port polish, crower stage1 egzantirik(orjinal kasnaklı timing yok o derecede), Oem b16b piston, oem conta, S300 ecu
bizim çektiğimiz videolarda akşama yüklenir onlarıda yayınlarız...
bütün araçlara Maşallah..
19-02-2012, 18:35
JDM VTİ
sonunda headers konmuş. maşallah güzel yürümüş. sökük müydü sr vtec'te?
19-02-2012, 18:37
yasin_R
Alıntı:
percussionali Nickli Üyeden Alıntı
kanka sökük dğeilmiydi sen :D vall seni hep sökük gördüğüm için drek sökük yazdım fiber kaput la bride koltuklarınmı var sadece :D
ne fiber kaputu ali ne full söküğü ben ne zaman full söktüm arabamı hani söktüysem benim neden haberim yok:):)
kaputum asırlardır karbon zaten, koltuklarım yerinde duruyo bi arka koltukçuğum yok onuda vakit bulamadım gns ile denemeden sonra taktırmaya:) 10 kilocuk be.
full sökük dedin mi arabadan 40-50 kiloya yakın attın demektir...
19-02-2012, 18:38
yasin_R
Alıntı:
cayennes Nickli Üyeden Alıntı
vayyyy be yasinime bak massa gibi maşaalah bir typerımız olmadıki gazlayalım.
özledim ya ayarsızım,avans vuruyor,sarıyor,ara boru delik,tps sensörüm bozuk,tünel yaptı ,.......vs
bebeğimmmmmm
özledim lan seni adi herif huzur spec devam he:)
kanka sekromencim sıkıştıyı unutmuşun ehueheuehu
19-02-2012, 18:39
uRuç_106
güzel geceydi :D yine cam car yine küfür kıyamet bide oyun tabe :D sn.ceco bey bu arada sivil polise gidip yol tarifi sordu ve bizi yarım saat polislerin yanında esir etti o da dün gecenin ayrı bi olayı oldu:D
19-02-2012, 18:41
BAR22
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
sonunda headers konmuş. maşallah güzel yürümüş. sökük müydü sr vtec'te?
Sr vtec sökük değil koltuklar üstünde sadece çocuğunun bebek koltuğunu ve basını sökmüş :D