-
BMW E60 520d M PAKET YENİ RESİMLER EKLENDİ
-
birden bir kış vakti kaybettiğim abim aklıma geldi acaba sen benim abim olabilirmisn:) şaka bi yana kazasız belasız...
-
kazasız belasız kullanın...
-
bugun gordum bu arabayı Umıtkoy Yurtıcı kargoya geldı...
bende oradan cıkıodum baktık ole bı bırbırımıze gectım tabı yanından usulca :)
-
doğrudur mesada oturuyor özel plaka beklendiği için geçici plakayı her hafta yenileme belgesi geliyor kargodan.
-
kazasız belasız kullanın çok güzel
-
oooo hayırlı olsun aldırmıssın iyi olmus aklını çeldiğin taş gibi maşallah head-up fln olan alet dimi
-
evet başar headup var ön göğüsde zaten belli oluyor. senin resim konusunda uzman oldunu biliyorum bir ara bulusursunuz.bunu kabul ettirene kadar ne çektirdi bize biliyosun zaten.
-
Harika bir tercih olmus, rengiyle m paketiyle :)
Masallah, Allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
tolga900 Nickli Üyeden Alıntı
evet başar headup var ön göğüsde zaten belli oluyor. senin resim konusunda uzman oldunu biliyorum bir ara bulusursunuz.bunu kabul ettirene kadar ne çektirdi bize biliyosun zaten.
çok iyi olmuş Türkiyedeki en dolu 520d oldugu kesin kaçmamalıydı iyi olmus ama bi ///M ayna istiyor tanıdıkda var isterse takarız guzel olur valla
-
hayırlı olsun kazasız belasız.. M ayna da olursa çok güzel durur bence de..
-
çokk güzell:)kazasız belasız
-
m aynalar var ama katlanır olması lazım onlarda 3000 euro civarında.
-
hayırlı uğurlu olsun kardeşinize,,,kazasız belasız kullansın,,,bu arada bende gördüm dün tansaşın oralarda,ümitköy küçük yer :),, geçici plakası m paketiyle dikkatimi çekmişti.....gerçekten şık bi araç................
-
Hayırlı olsun tolga bey eski e46 da guzeldi M giydirme.... Bu doğuştan M olmuş..maşallah rengide fena...Güzel günlerde inşallah.
-
hocam hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesın haftaya derste görüşürüz
-
sağolasın barancım sonunda şükür karar verebildi.gfb01 teşekkürler haftaya görüşürüz sakın devamsızlık yok.:)
-
maşallah çok güzel duruyor.
-
hayırlı olsun.jantlar daha da ii olabilirdi.güzel araç:)