3. Kez koskoca binayı bulamadılar Söyle diyeyim
Antalya nüfus il müdürlüğü çaprazı bir binayı öğrenmediler delirttiler malı geri gönderiyorlar mis nerdeyse Aras kargo ya vermeyin adresinizi bulamıyorlar
Printable View
3. Kez koskoca binayı bulamadılar Söyle diyeyim
Antalya nüfus il müdürlüğü çaprazı bir binayı öğrenmediler delirttiler malı geri gönderiyorlar mis nerdeyse Aras kargo ya vermeyin adresinizi bulamıyorlar
seninkini bulamadılar diye niye hemen karalıyosun ki firmayı.
aynı sıkıntı bendede var 3 gun arda ardaya kargom geldı ve her seferınde bulamadılar göyaa saçma sapan bi kargo aras
sen gidip şubeden aksaydın ya keşke emir :D
neyse gelsin geri, ben başka firmayla yollarım yine .
istanbulda benim en güvendiğim firma aras'tır. bi çoğunda sıkıntı yaşadım ama aras la hiç sıkıntı yaşamadım henüz. şubeden şubeye değişir firmaya maletmemek lazım
katılıyorum
bu iş şubeden şubeye değişiyor bence
yani bulamayan aras kargo değil
bilmem ne şubesinde çalışan bilmem kim
tabi onu işe alan, şube açan, şubeye yetki veren falan filan en nihayetinde işin ucunda aras kargo var o da gerçek
Aslında aras kargo pek güvenilir bir firma değil,yunus kardeşimin yolladıgı farlarda şu an aras kargoyla geliyor sivas'a allaha emanet geliyordur kesin :D inşallah sapa sağlam ulaştırırlar elime
tamamdır ,
insanlık halidir bence olabilir böyle şeyler , bence bu akdar abartmamak lazım , kargoyu dağıtan adamın gözünden bakınca bence hayat pek de kolay değildir diye tahmin ediyorum :)
Aras Kargo ucuz ama elemanları mal galiba 3 gün kargo peşinde koştum. kabak gibi apartman ismi var. adres yanlış verilmiş o bölgede böle bi apartman yok dendi en sonunda mahallede aras kargo beklemeye başladım...
bıde bizim sube süreklı yalan söyluyor adınıza kargo yok bılmene bazen araçta dagımtda dıyorlar ama yalan süreklı şubede unutuluyor nasıl oluyorsa :)
yarın bı kargom gelicek aras ile yıne bakalım bu sefer nasıl olucak :D
Getiren arkadaşın orayı bulamaması gibi bişe olmaz yahu , kesin adres yanlıştır :)
Aras benimde hep evde olmadığım saati bekliyor kargoyu getirmek için, bende ona fitil oluyorum :) Yurtiçi mis gibi o konuda bence.