honda civic 1.6iES vs toyota coralla 1.6GLİ
bu iki araçtan birini almak istiyorum otomatik düşünüyorum geneline baktığım zaman hondaların fiyatı 1000-1500 tl daha uygun sizce hangisini almalıyım neden?
Printable View
honda civic 1.6iES vs toyota coralla 1.6GLİ
bu iki araçtan birini almak istiyorum otomatik düşünüyorum geneline baktığım zaman hondaların fiyatı 1000-1500 tl daha uygun sizce hangisini almalıyım neden?
Hangisinin temizini bulursaniz alin. Benim gozumde ikiside denk ve kaliteli arclar.
uzun sure 1.6 otomatilk corolla gli vardı bizde kesinlikle tavsiye ederim motor sesi şekişi bile bir başka ayrıca civicten daha bi ferah buluyorum
şuan 300bin km olcak 1.6 ixe hala duruyor şirkette canavar gibi :)
iki arabayı da kullanmış biri olarak Civic'i tavsiye ederim. içi daha rahat, kullanımı daha zevklidir. bunun yanında modifiyeye daha yatkındır..
Corolla derim at gibi araba :D Bi araba hiçmi sorun çıkartmaz :D
ikiside birbirine denk araçlar corolla civicten az yakacaktır
her ikiside japon sonçta temiz hangisini bulursan kaçırma
Corolla kaporta ve ic aksam malzeme olarak daha dayanikli geliyor bana.Motor olarak 2side japon ne kadar sorun cikarir bilemem otomatik sanzumanda hangisi daha iyidir bu konuda onemli bence corolla kisisel fikrim tabi
kesinlikle civic öneririm, ikinci elleri daha hızlı, modifiyeye daha yatkın ve daha zevkli bir araç olduğunu düşünüyorum...
Corolla daha ağır basar corolla bakın derim..
corolla'lar dohc motor değilmi?
hangisi temizse ve kanınız ısınırsa :)
Temiz corolla az piyasada temiz civic bulma ihtimal daha yüksek olduüu için civic diyorum
toyota benim tercihim olurdu.kasası daha güzel geliyor bana açıkcası.
sağlamlık
uzun ömür
malzeme kalitesi
alt takım vs
her bakımdan corolla civic ten üstündür bana göre
corolla standart aile arabası ,modifiye edemessin izin vermez
honda da ise herikisinide alırsın
tabi senin ne istedigine baglı bi durum
ama hondanın önü tamamen açık ,sınırsız ton balıgı eşliginde :D
Vışşş fiyatlara bak :)