arkadaşlar,
14-16 mart arasında kıbrısta olacağım. kıbrısta burdaki gibi sahibinden, gittigidiyor vs. gibi siteler var mı? bir kaç ürün alacağım bunların ordaki değerini veya 2. el alma durumum olur mu araştırmak istiyorum.
Printable View
arkadaşlar,
14-16 mart arasında kıbrısta olacağım. kıbrısta burdaki gibi sahibinden, gittigidiyor vs. gibi siteler var mı? bir kaç ürün alacağım bunların ordaki değerini veya 2. el alma durumum olur mu araştırmak istiyorum.
elektronik buraya türkiyeden geliyor dolayısıyla gümrük yediği için tr fiyatlarından daha pahalı. Onun dışında kıbrıstan zaten alınabilecek birşey yok. Girneye geliyorsanız ne nerde bulunur vs her türlü bilgi verebilirim. Kıbrıs Alış Veriş.COM | Kıbrıs'ın En İşlek Alış Veriş Merkezi var en bilindik.
alabilceğin tek uygun şey içki olur sanırım.
araba parçası ise sokamazsın zaten geri gelirken gümrükten.
Haftasonu girnedeydim , gerçekten içkinin ucuzluğu adamı sapıtır :D
turgay arkadaşın bi kanal bulmuştur ama direk öyle gidim parça getirim olmuyo
Havayolu kullanarak gidip geleceksen birşey getirmen hem zor hemde maliyetli olacaktır, gemi ile dönüş yaparsan yanında getireceklerin ticari boyutlara girmediği sürece sıkıntı olmaz. Ne tarz birşeyler getirmeyi düşünüyorsun bilmiyorum ama çıkma bulmadığın veya aracısız rum tarafından almadığın sürece çok ekonomik olmayacaktır.
egzostan birşey olacağını sanmıyorum 2 kişi 1 takım jant götüren var. evet telefonda da ucuz tabiki 1600 e 4s fln alabilirsin iyi pazarlıkla lakin garanti sıkıntısı olacaktır ama önemsemiyorsan alınabilir. Burdan hertürlü çıkartırsın eğer sorun çıkacaksa istanbulda çıkar ordada memuru zaten kafalarsın arkadaşımın egzosu arızalanmış kıbrısta usta yoktu pahalı parça burda yaptırıcam bidaha o gelince götürecek vs dersin söylenecek çok laf var:D sorun olmayacaktır