-
EB Honda S2000
Uzun bir aradan sonra, tekrardan eski günleri yaad etmek adına, eskiden çok keyif alarak bindiğim ve her sürüşümde ayrı bir zevk ayrı bir haz aldığım s2000'i yeniden almış bulunmaktayım :) Uzun bir arayıştan sonra çok temiz, hatasız, kazasız ve bol ekstralı bir araç bulunca bana da almak düştü :) Her zaman söyledim tekrar söylüyorum s2000 her araba tutkunun ömründe bir kere tadması gereken bir lezzet ve bir tadan bir daha vazgeçemiyor :D Hala garajdan çıkarırken ve sürerken ilk gün ki hissettiklerimi hissettiren çok keyifli safkan bir spor araba bir nevi motosikletin 4 tekerlekli versiyonu :) Artık fotograflara gelsin sıra, iyi ve kötü yorumda bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederim :) ALLAH herkes kazasız belasız, güzel günlerde araçlarına binmeyi nasip eder inşallah.. AMİN.
-
Maşallah çok çok güzel kazasız belasız ( fotoğraf boyutları çok büyük olmuş)
-
Maşallah kardeşim :)
Fotoğraf boyutlarını düzelt lütfen :D
-
s2kturkiye'den beri takip ettiğim ve cok begendigim bir arac..
Hayırlısı olsun AKIN, kazasız belasız kullan dün Ataşehirde gördüm. Cidden güzel araç
-
AKN maşallah çok güzel bi araç hayırlı olsun kardesim
-
Maşallah kazasız belasız sürüşler..
-
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız sürüşler :)
-
hayırlı olsun.maşallah çok güzel
-
masallah kazasız belasız dikilitaşta bi kaç sefer görmüştüm mermi gibi :)
-
-
-
maşallah çok güzel
foto boyutlarından ceza gelebilir
-
maaşşallah birgün roll işlerini bıraktığımda ygz mi verip alacağım tek araba:)
allah kaza bela vermesin;)
-
Kardeşim maşallah güzel araçta o resim boyutları nedir ya :) , nazar değmesin güle güle kullan,
-
Gozun aydin Akinim hayirli ugurlu olsun :)
-
Sahibindende ilanını görmüştüm iç çekmiştim derinden maşallah çok güzel güle güle kullanın:D
-
Maşallah aracın duruşu çok iyide sayfaya girene kadar canımız cıktı fotograf boyutları cok yuksek
-
Masallah rabbim kazadan beladan uzak tutsun, resimlerin boyutu buyuk olsada cekimlere ve araca deger :)
-
maşallah sıfır gibi...Allah kaza bela vermesin...