Videomuzu daha önce yayınlamamıştık.. Öndeki Jetta da ukku mevcut.
Güzel bir aktiviteydi. VW nin nimetlerinden ücretsiz istanbul parkta yararlandık :)
iyi seyirler..
21 Kasım 2011 VW Istanbul Park Event | Facebook
Printable View
Videomuzu daha önce yayınlamamıştık.. Öndeki Jetta da ukku mevcut.
Güzel bir aktiviteydi. VW nin nimetlerinden ücretsiz istanbul parkta yararlandık :)
iyi seyirler..
21 Kasım 2011 VW Istanbul Park Event | Facebook
İstanbul park bir başka :)
Evet, çok güzel çok keyfliydi hakikatten Yavuz :)
İçerik herkese açık değil sanırım
Maşşalah.Utku pist canavarı ya :D
keyifli olmuş. ayaklarınıza saglık. uzun a3le cık şu piste ilaç mümessili gibi jetta da jetta :D
@ukku
Sonrada diyorsun ki lastiklerin kabak o nasıl gidiş acaba:D
güzel gidiyo başkan kazasız belasız
Aynen yaa.. A3 'le çıkamadım bir türlü İstanbul Park'a..
Jetta da güzel.. TDI.. Az yakar, çok kaçar.. :D
Her viraj kadrajdan çıkmışım broo araban GTI kendin 1.6 'sın :D
Daha gidiliri var yaw. Arkadakiler koptukça lider araç yavaşlatıyor.. Hep o rocconun yüzünden :D
Olmamış... :D
Araba burada tam olmamıştı heralde spook efendi,geçen gece arkadan tekme yiyen araba pistte 1.6 gibi gitmiş :)
utku ayrılıp ayrılıp gitmişsin :)
Can bu eski harita, ümit doğan ile tamamlanamayan zamana ait. ozaman 1bar a kadar gidiyorduk.Sonrasında ateşlemeyi filan kesiyordu araba.
Sizin gördüğünüz yeni haritalı haliydi.. Ümitinki değil..Ama bitmiş hali dahi değil,onun daha gideri var..
Şuan param yok ama huzurum var :D
Utku iyi gitmiyor pisti iyi ezberlemiş çakal yanlışlık olmasın :D
Eski harita ile K03-S 'den güçsüz çıkan k04 bizi hayal kırıklığına uğratmıştı ama.. Yeni harita ile geçen günkü hali herşeyi unutturdu bana :D Davar gibi gidiyor. Süper olmuş, maşallah :)
Bursa çocuğuyum her yerde si*işirim ben!!! (arkada Bursa Motor tabelası)
Alper valla facebookta izledim bende 1-2 saat önce, gayet keyifli vakit geçirmişsiniz :)
Son turlara doğru pistin acemiliğini atmaya başlamışsın ama yavaşlatılmışsın, hatta içimden dedim en sonda da rica edip tek başına en iyi tur kastırmaya izin vermeleri lazım aslında diye :D