-
39 LK 599. civic ies
-
Maşallah. Allah kaza bela vermesin :)
-
maşallah arkadaşım allah kaza bela vermesin.çekimler çok zevkliydi :)
-
aracin cok guzel duruyor dostumda, lastiklerin markası ve ebatı nedir? biraz kalın gibi
-
saolasın yorumun için,lastikler 195/55/15 marshal.evet bende öyle düşünüyorum 50 yanak olsaydı sanki daha iyi olucaktı ama alırken jant lastik birlikte aldım o yüzden şimdilik bunlarla idare ediyorum :)
-
-
maşallah çok güzel duruyor trenin yanından geçerkinki fotosu çok güzel olmuş
-
Olması gerektiği gibi maşallah...
-
herkese teşekkürler hep beraber kazasız belasız inş.
-
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
-
maşAllah kardeşimin aracına on numara ok gibi duruyor çok temiz içi dışı .. Allah kaza bela vermesin .. :)
-
Masallah..
Kazasız belasız..
-
maşallah tadında olmuş kazasız belasız :)
-
-
teşekkürler arkadaşlar :)
-
maşallah çok iyi allah kaza bela vermesin.....
-
maşallah hocam aracın temiz gerçekten,orjinal vti jantları olsaydı dahada bir hoş dururdu bunlarda iyi ama,plakaları siyah çerçeveli app yapabilirsin,ben kendi aracımda 5 cm yay kullanmıştım ama aklım 3.5 da idi,gördümki güzel düşürmüş umarım konforuda iyidir kazasız belasız sürüşler dilerim..
-
Tek eksigi panjur gibi gorunuyo... Bide ondeki plakayi tampon panjurunun icine sol tarafa dogru takarsan cok daha guzel durur :) massallah :)
-
saolasın dostum,orjinal vti jant olmasını bende isterdim ama bulmak bildiğin gibi zor ve fiyatlarıda yüksek :) yaylara gelince alırken 5 mi 3,5 mu bende kararsız kalmıştım burgazın yolları yüzünden 3,5 aldım iyikide öyle yapmışım bu şekilde bile bazen önler davlumbaza sürtüyo tabi bunun birazda sebebi lastiklerin 55 yanak olması,konfordan bişey kaybetmedim gibi bişey :) kazasız belasız..