-
GTR R35 Cağlar New tmes 100-200 60-130
-
Tebrikler Cağlarım :) sarmasan daha iyi olcak sanırım
-
Aslinda 3.0 da var,onun dosyasini ariyoruz ;)
TekrAr tebrikler sekerim... Bukadar agir Japon Baligini bu saniyelere indirmek buyuk basari...
Ayrica programida Tek basina yapip,dunyada bir cok kisiye de yol gostermen buyuk alcak gonulluluk...
Artik hedef AMS nin rekorunda,yakinda oda tuzla buz olur ;)
Ozgun,isimde G yi unutmussun...
-
super degerler tebrikler bu arada basinc nedir bu denemede peak ve cont.
-
Şu an *.dbn'e bakıyorum gerçekten çok iyi değerler. Ben Caglari eski tanirim, 10 sene önce GT30'lu EJ22T topluyordu o yüzden şimdi bu zamanlara şaşırmamak lazım.
-
Tekrar tekrar masallah.. Dicek laf bulamiyorum.. Helal olsun.
Tesekkur butonu yetmedi :D
-
bilmeyenler için aracın speclerini kısaca yazabilir misiniz?
çok muazzam bir süre bu arada...
-
Muhteşem.Türkiyede böyle adamların olması gurur verici.Saygı duyulmayacak gibi değil.
-
Ams Blok
ams kaapak Twin 62mm :)
Cemal KArdeşim taktı kendilerini :)
-
Çaglar tebrik ederim aracin yurekli garajda her asamasini takip ettip ciddi proje gidisi kadar görsel olarak yine inanilmaz en guzelide gunluk binebilmen :) emegine saglik Cemal abininde isciligi verdigi emek tartisilmaz bu saatten sonra sana keyfini surmek kaliyo:D
-
herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. :icon_tup: süre çıktığında 30-32 psi arası basıyordum. aracın spec'lerini özgün kardeşim vermiş zaten tekrar yazmıyorum.
-
Maşallah, saygı duyulası değerler , tebrik ediyorum :icon_tup:
-
sözün bittiği yer,ne diyebilirim ki helal olsun.
-
Tebrik ederim mükemmel ötesi.O zaman şu durumda Türkiyedeki rekor sizdemi ?
-
Alıntı:
Caglar_Gtr Nickli Üyeden Alıntı
herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. :icon_tup: süre çıktığında 30-32 psi arası basıyordum. aracın spec'lerini özgün kardeşim vermiş zaten tekrar yazmıyorum.
ben şanzımanla ilgili yapılan modifikasyonları merak ediyorum.. hatta sadece şanzımana harcanan parayı merak ediyorum.
başarılarınızın devamını dilerim..
-
0.1 - 0.5 arası patinaj mıdır?
maaşallah GTR lar tepeye oturuyor..
-
çağlar bu denemelerle ilgili vıdeoların varmıdır acaba? varsa paylaşırmısın bizde o heyecanı bi an yaşasak..
-
Sanz da promax debriyaj kiti ve ppg 1-6 disli.grubu + diger bazi upgradeler var.
Evet ciddi patinaj vardi. Slickler yolda
Onlar gelince daha temiz bir kosu yapip kameraya cekerim.
-
oy oy oy maşallah demekten başka bişe denemez heralde...bu süreleri güzel ülkemizde görmek ne gurur verici...