Çin'e gidiyorum - Alışveriş yaparken nelere dikkat etmeli ve ne almalıyım ?
Arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa 2 Nisan günü birkaç arkadaş Çin'e gideceğiz. Konaklama için otelde kalmayacağız. Türk dostlarımızın yanında kalacağız ve yemek vs. sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Açıkçası böyle bir düşüncem yoktu ama ücret bana uygun geldi ; 750 €'ya ayarlanmış gezi.
Öncelikle Wuhan'a ineceğiz, daha sonra nereleri gezme fırsatımız olur bilmiyorum. 5 gün kalınacak. Çin'de yaşayanlar olabilir veya daha önce gidip öneride bulunacaklar olacaktır. Öncelikle benim sormak istediklerim var. Dün haberim oldu ve bugün gitme kararı verdiğim için pek bütçem yok gezi masrafları haricinde yanımda max 1500 $ götürmeyi planlıyorum. Böyle bir fırsatla bir daha karşılaşabileceğimi düşünmüyorum. Ve Çin'e gidenler daha iyi bilir. Orada ne ucuzdur, ne alırsak karlı çıkarız, elektronik eşya almalımıyım ve alırken nelere dikkat etmeliyim. İhtiyacın doğrultusunda alışveriş yap diyorsanız. Bir ihtiyacım yok ama Akıllı bilgisayar, notebook, lens, playstation tarzı aletlerin uygun olabileceğini söylerseniz o doğrultuda alışveriş yapmayı düşünüyorum.
Ayrıca yurt dışından elektronik eşya getirme şartları nelerdir ?