-
18.03 2012 Drift Antrenmanı
-
Yesil s2k yikim olmus. Sahibi buradanmi ?
-
Eline sağlık güzel kareler :)
-
Ben neden yokum resimlerde :(
-
-
yeşil s2000 kaplama mı? bizim mehmet nasıl da inceliyor :D
-
yeşil s2000 gerçekten cok güzelmiş, bu arada üzücü olay nedir acaba ciddi birşey yok umarım
-
geçen ataşehirde görmüştüm bu s2kyı canlı canlı güzel duruyor maşallah..
-
İlk karedeki mor e30 çok hoşuma gitti, güzel kareler, eline sağlık..
:icon_tup:
Alıntı:
mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı
yeşil s2000 gerçekten cok güzelmiş, bu arada üzücü olay nedir acaba ciddi birşey yok umarım
Ae86 yandı :(
-
Alıntı:
mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı
Üzücü olay Kemal abinin ae86 sının yanması. Yanmış halde gördüm çok şaşırdım. s2000 in yanılmıyorsam kaplama, rengide çok canlı ilgimi çekti :)
-
Alıntı:
RC Burakcarisma Nickli Üyeden Alıntı
Üzücü olay Kemal abinin ae86 sının yanması. Yanmış halde gördüm çok şaşırdım. s2000 in yanılmıyorsam kaplama, rengide çok canlı ilgimi çekti :)
çok gecmiş olsun o halde, neyseki cana bişey gelmemiş, kaza v.s. sanıyor insan böyle konu altında üzüntü lafını duyunca
-
Alıntı:
ozyrace Nickli Üyeden Alıntı
Ben neden yokum resimlerde :(
Siz her piste çıktığınızda ben başlangıç noktasındaydım bu yüzden mesafeden dolayı çekemedim bir dahaki antrenmana artık :)
-
Alıntı:
RC Burakcarisma Nickli Üyeden Alıntı
Siz her piste çıktığınızda ben başlangıç noktasındaydım bu yüzden mesafeden dolayı çekemedim bir dahaki antrenmana artık :)
sen kocaman bir çılgınsın ozaman neyse artık illa biri yakalamıştır:D
-
-
55 mazda kımın samsundan alınmamı yoksa samsunlu birininmi:D
-
kırmızı subaru maşallah 10 numara duruşu var.:icon_tup:
-
bide jipin içindeyken birisi fotoğraf çekti yakından benim eray abinin yiğitin bide kerem abi olması lazımdı:D o kimde
-
Ellerine sağlık çok güzel kareler
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
bide jipin içindeyken birisi fotoğraf çekti yakından benim eray abinin yiğitin bide kerem abi olması lazımdı:D o kimde
O fotoğrafta bende :)
http://d1203.hizliresim.com/v/n/3pd1v.jpg