Turbo 106 gti megasquirt 2 beyin var ama çok patırdama yapıyor aem fic beyin takmayi düsünüyorum ? hangisi daha iyi olur ?
Printable View
Turbo 106 gti megasquirt 2 beyin var ama çok patırdama yapıyor aem fic beyin takmayi düsünüyorum ? hangisi daha iyi olur ?
beyin görevinin yapmıyor mu demek istedin?
Ateşleme ne var araçta. AEM Fic beyin değilki. Piggyback. MS'in yaptığı herşeyi yapamaz FIC. Bence ateşlemenizi gözden geçirin. Olmadı MS'in işlemcisini MS3 ile değiştirin ama bence sorun orada değil.
araç cok patırmadama yapıyor devir sacmalıyor araba yurumuyo kalıyor oldugu yerde atesleme orj bobın var bujıler felan orj peugeot 106 gti bujısı
MS'de müdahale edebildiğiniz şeylere AEM Fic'de edemezsiniz. Bence ayarınızı gözden geçirin. Güvenilir bir Mapper'a gidip yardım isteyin.
aem fic de avans kısabiliyosun sadece ve enjentorlere mudahale edebiliyosun , ms ise ems bi sistem istediğin gibi avans ve benzın haritası yapabiliyosunn bide arabanız turbo turbo araba avansla yürür aem fic sizi tatminkar etmez
bujilerinizi kontrol edin sentille boşluguna bakın buji kablolarınızı değiştirin mapperiniz kımse ayarlarına birdaha bakın , araba zengin ise su sıcaklık sensorunu değiştirin ama bence buraya yazmadan önce mapperinize danışsanız daha ii olur
Motec bakın.
bence bujılerden de degıl de beyınden kaynaklanan bı sorun tam bı ayar cekılmesı gerekıyor cunku rolantı sacmalıyor arac patırdama yapıyor o an afr fakıre dusuyor bı zengın oluyor afr de sacmalıyor yanı
ms nın cozumu yokmu o sorunda ?
siz beni anlamak istemiyosunuz sanırım diyorumki sorununuz ne belli değil boşuna konusuyoruz burdan ayarcınıza gidin yada anlıyosanız pc ye bağlayın bi bakın sorun nerde neden böyle yapıyo 1000 türlü neden olabilir burdan yazmakla hiç bişi olmaz sorununuz tek bişiden olsa onun üstüne konusuruz fakat sizin sorun herşey olabilir ms de bişi warsa yapılır yapılmaz die bişi yok
Belli ki ayalarınızda sorun var... MS le sorunsuz yürüyen yüzlerce araba varken neden olmasın ki...
Montaj hatası flan da olabilir... Plug and play pejo MS i bile yapıyoruz ve hiç problem çıkmıyor...
evet ayarlardan diye düsünüyorum bende
ateşleme sistemini hardware olarak kontrol ettir. ayarlarını da işi bilen birine kontrol ettir.
arıyorum ısını gercekten ıyı yapan bırısını..