Cooper gp icin h&r coilover siparis verdim ama 3,8cm düşürüyormuş,ben çok düşük seviyorum 3,8 yeterli düşürür mü??? Kullanan var mi????
Printable View
Cooper gp icin h&r coilover siparis verdim ama 3,8cm düşürüyormuş,ben çok düşük seviyorum 3,8 yeterli düşürür mü??? Kullanan var mi????
normal seviyeden 3.8 düşüyorsa pek yeterli görünmüyor gibi sanki ya?
hangi seri?
3.8 cm den çok daha fazla düşüyor, belki maksimum tavsiye edilen yüksekliktir o..
Street bilmem ne serisi zaten coil normal amortisorden daha alcak degil mi ? Ve 3 luk yay 2 cm dusurur derler ya coilde ole bisi yok yani ne yaziyorsa o kadar dusurmez mi ben on lastikler hafif iceri gomuksub arkalar tAm sinirda kalsin istiyorum
baktığın değerlerde bi terslik var sanırım coille çamurluk içine girer lastikler :)
Alla alla katalogta 3,8 yaziyorrrrr girsin zaten camurluk icine kalkipta yay takmis gibi olmasinda
dert etme ayar somununu cıkartırsın 1 cm daha kazanırsın eder 4.8 cm yayı kısaltır yada baska kısa yay takarsın yıne duser cozum bulunur ama sanmıorum kı 3.8 düşürsün daha fazladır bncede.
1,nçle -2.5 inç arasında dusuruomus ole yazıo ama fazladır onların dedıgıne bakma bnce kafadan 10 cm si var
rss serisi ise 5-6 cm belki biraz daha fazla alçalma oluyor.. belki dediğimi gibi tavsiye edilen max değerlerdir..
Anladim tesekkurler yani bencede en son seviyede yerle bir olur ama oldu ki düşmedi çaresi var dediniz ya kara da ölüm yok artik bana ;)))
3.8 inch olmasın o nerden baksan 8 santime yakın felan eder sanırım
Yok yaw 3,8 cm diyor ama artik takinca gorucez ne okdugunu :D