pil konusunda iddalı akıllı telefon
Arkadaşlar , telefonumdan genel olarak memnunum (desire hd) , işlerimin büyük kısmına telden uzak masaüstüyle yapabiliyorum , office dosyalarını açıp mailleri kontrol edebiliyorum vss ama dışarıda pil gerçekten büyük sıkıntı.
Dün günübirlik boduruma gittim iş için , yolda sıkıntı olmasın diye de şarjı fulledikten sonra bataryayı çıkarıp aldım yanıma , yedeği taktım onuda fulledim , sabah 5 gibi çıkardım şarjdan... öğlen ilk batarya , akşam eve dönüş 9 gbi de ikinci batarya rahmetli :D :D , bataryalar yeni , pil ömrü direkt cihazla alakalı.(dışarıda olduğum için ekran full de , gps kapalı , mobil şebeke açık , wifi paylaşım açık)
Ona inat ipadin pili bugün hala % 30 larda aynı sürede şarjdan çıkmış olmasına ramen.Ama o da wifi paylaşımlı bi tel olmadan bi hiç...
Şimdi işletim sistemine , hızına , işlemcisine ram ine bakmaksızın (ki ne kadar yüksek işlemci , o kadar fazla pil tüketimi diye biliyorum) ; pil konusunda iddalı bi cihaz arıyorum.Dokunmatik , marka model hiç önemli değil , ama internet paketini dışarıya wifi olarak paylaştırması lazım kesinlikle.Önerileriniz neler?