Ilk deneme cekimimdi arkadaslar 1 hafta hasta hasta evde yattiktan sonar sikntidan bi iki bsi cekip montaj yaptim. Iyi seyirler.
Youtube Linki
Printable View
Ilk deneme cekimimdi arkadaslar 1 hafta hasta hasta evde yattiktan sonar sikntidan bi iki bsi cekip montaj yaptim. Iyi seyirler.
Youtube Linki
kanka eleştiriye açıksan 1-2 söylemim olacak :)
oldschool bi arabaya "bence" böyle bir video çekilirken böyle aracın yaşıtı şarkılar eşlik etmeli diye düşünüyorum :)
bikaç foto tekrar etmiş, yanlış görmediysem, biraz uyuyamadım da, o tip şeyleri atarsak kenara gayet güzel , ben beğendim :D
şarkı seçimi bence güzel :) ellerine sağlık kanka
kolon olmasaydı keşke:D
:D ya zaten videoyu can skntisindan cektim acaba neler yapabiliyorum die. Bi kac poz cektim sonra hosuma gidince montajladim :) sknti yok yani ozenerek yaparsam bsiler cikar ortaya :) jettaninki daha guzel oldu :)
:D ahahahha o kolon basimin belasi zaten. O kadar usendimki arabayi yerinden oynatmaya :D
Montajı Edius Programında Dene Yavrum İndir Programı:) Sana Biara Kısa Film Kıyağı Geçicem :)
Not: Biz Bölüm Okuduk Anca Yaptık Sen Keyfe Keder 10 Numara Yavrum :)
çok güzel olmuş ortadaki kolonlar biraz bozmuş ama olsun yinede çok iyi şarkının adını varmı bilen ?
İlk deneme için gayet güzeldi kanka zaten arabada tam değildi asıl şimdi videoluk oldu yeni mekanlarda keşfetmişken yeniden bi video ister :)
Şarkı linki: Blue Foundation - Eyes On Fire (Zeds Dead Remix) - YouTube
Çok güzel olmuş elinize sağlık
maşallah tam tadımlık olmuş müzik seçimi ise ben beğendim şahsen
Bi sahnede kolon tam ortalanıyor, orası kötü.
Birde kamera hareketleri çok belli. Araca maşaallah. :)
videoda araçta güzel olmuş elinize sağlık..
kanki yorum yokk şarkı bi kere on numara :d ee arabaya laf yok ;)
:) saolasin yavrum :D
Daha baslangic can skntisindan bunlar oluyosa. Ciddi isleri ben dusunemiyorm :D
Herkezin sahip olmak istediği bir araç bence
80-85 Gençliğinin bilinç altında yer eden bir kasa
Maşallah