15-20 gün içinde ABD dan bir arkadaşım gelicek gelirken ne istersem getirebileceğini söyledi:) bende bütceyi fazla zorlamadan bir kaç cihaz baktım ama karar veremedim:soru:.Aşağıda linklerini verdiğim cihazlardan hangisini almalıyım hangisini tavsiye edesiniz?:confused::confused::confused: Cihazların hepsi dvd vcd okuyor zaten
Aradığım özellikler : USB-SD card okuyucu- Bluetooth- multizone-gerigörüş kamera çıkışı- olursa navigasyon (olmazsada çok önemli değil)
4-5 gün içinde karar vermeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden:)
1- Pioneer AVH-P4400BH Double Din Multimedia DVD Receiver brand new 2012 model (884938146906) | eBay
2- NEW JVC KWAV70BT 7" DVD CD WMA DOUBLE DIN TOUCHSCREEN BUILT IN BLUETOOTH | eBay
3- XTRONS TD601 7' SCREEN CAR DVD BLUETOOTH IPOD USB TV | eBay
4- JVC KW-AVX740 Car DVD Player BRAND NEW FREE SHIPPING!!!! (46838044359) | eBay
5- Pioneer AVH-P3300BT 5.8-Inch DVD AV Bluetooth Receiver with iPod (New) | eBay
6- Universal Double 2 Din CAR DVD player GPS navigation external MIC radio ipod+4GB | eBay
Son seçenek özelliklerine göre bedava gibi onu alırsam yanına bir takımda çocuklar için kafalık monitörü almayı düşündüm ama karar veremedim:soru::soru: