bu videoda geçtiğimiz pazartesi akşamı istanbuldan astra gsı ile gelen arkadaşlarla olan deneme (ubj gsı' ın stock olduğunu söylediler) su astra gsı - ubj astra gsı (fth salçalı ) :))
FTH tam hakkını vermiş filtre eksoztun
SU GSİ da baya başarılı eski halinden baya baya iyi durumda belliki geliştirmeler yapılmış
Budan şu sonuç çıkmış
Filtre eksozt 106GTİ - Filtre Eksozt VTİ ı çok rahat geçiyor
Bende 7-8 Nisan sınavlarından sonra gelmeyi düşünüyorum
Bayırda gırgır makaradan sonra gecenin finalini bağlarız gene bu yollarda :D
25-03-2012, 15:55
kutsal
maşallah tüm araçlara gsi mizde iyi 106mızda maşallah sonunda koydun vıdeoları ıbocum :)
25-03-2012, 15:56
SEÇKİN172
:icon_tup:
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
SU GSİ da baya başarılı eski halinden baya baya iyi durumda belliki geliştirmeler yapılmış
Budan şu sonuç çıkmış
:icon_tup: şöyle desek daha iyi olur ... filtre+egozlu 106.. filtre+egzoz+headers lı VTI geçiyor diyelim herzaman olan bişe yani :) maşşallah araçlara SU gsı a çok iyi gidiyor ayriyetten onada maşşallah....
25-03-2012, 16:00
Cliosportve
Aynen headırsı unutmuşum
Bakalım ben gittiğimde aynı araçları orda bulabilirsem bende denemek istiyorum hepsiylen tek tek
Zaten speclerim eksildi iyice dün cam filmimi bile ellerimle söktüm ( - 10 hp :) )
Sadece filtreli Clio Rs bakalım neler yapıcak :)
25-03-2012, 16:06
SEÇKİN172
Alıntı:
Aynen headırsı unutmuşum
Bakalım ben gittiğimde aynı araçları orda bulabilirsem bende denemek istiyorum hepsiylen tek tek
Zaten speclerim eksildi iyice dün cam filmimi bile ellerimle söktüm ( - 10 hp :) )
Sadece filtreli Clio Rs bakalım neler yapıcak :)
iyi yapmışsın selçuk bey bi soru sorayım bari Kapak hariç polish idemi söktün sadece filtre kaldı diosun :) manifoltları ve gaz kelebeklerinide degiştin kanka herhald :)
25-03-2012, 16:12
Cliosportve
Alıntı:
34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı
iyi yapmışsın selçuk bey bi soru sorayım bari Kapak hariç polish idemi söktün sadece filtre kaldı diosun :) manifoltları ve gaz kelebeklerinide degiştin kanka herhald :)
Çaktırma Okan taktikli oluyor bu Filtreliyim sadece demek :D
Nasıl olsa Kat+ orta + son 1.4 clio susturucularım takılı araç 1.4 cliodan sessiz çalışıyor :D port polisihin etkisini mındar ediyordur mutlaka diye diretme yapmam lazım ille :D
25-03-2012, 16:13
SEÇKİN172
Alıntı:
Çaktırma Okan taktikli oluyor bu Filtreliyim sadece demek :D
Nasıl olsa Kat+ orta + son 1.4 clio susturucularım takılı araç 1.4 cliodan sessiz çalışıyor :D port polisihin etkisini mındar ediyordur mutlaka diye diretme yapmam lazım ille :D
pisikolojik uyguluyosun bizlere :)
25-03-2012, 16:15
Ertekin
Çok güzel denemeler olmuş ama vti larda araca göre yürüyüşde değişiyor..Bütün araçlar çok güzel yürümüşler İbrahim e ayrıca tebrikler.
25-03-2012, 17:40
raptor_98
maşallah araçlara,zevkli denemeler olmuş...
25-03-2012, 23:16
RsTeam
maşallah hepsi birbirinden iyi
Gsi ilk alındığı halinden çok daha iyi yerlerde ama benim Rs le denediğimiz zamanla speclerine sadece chip eklendi ozaman kötülemişlerdi aracı boş yere stock gsi a 4-5 boy atıyor şuanda yani kondisyonu yerinde bir araç SU gsi onun haricinde vtecten daha iyi performans beklerdim en ciğerliside ibonun 106 gti çıktı o speclerine göre maşallahı var valla :)
Gsi 16" lerden önce orjinal jantlarıyla yaklaşık 3 boy falan 106 nın önünde oluyor 16" jantlar aracı baya o gece düşürmüştü geriye
25-03-2012, 23:18
Cliosportve
Okan araçları satmayın elleşmeyin
Geldiğimde basılcak araba olsun :D
25-03-2012, 23:21
RsTeam
sen gelene kadar ben araba alacam ztn işin zor ama şimdiden sölim :D
25-03-2012, 23:22
Cliosportve
Yoksa mavi mavi masmavi mi geliyor laa doğru söyle :D
26-03-2012, 07:52
SieRRa
Tüm araçlara maşallah,güzel denemeler olmuş vtecden daha iyi performans beklerdim,fth da ciğerli :)
26-03-2012, 08:06
Yahyaaa
Maşallah kazasız belasız.
26-03-2012, 12:32
Bi1ReD
Alıntı:
Budan şu sonuç çıkmış Filtre eksozt 106GTİ - Filtre Eksozt VTİ ı çok rahat geçiyor
Benin konuyada bir örnek teşkil etmiş oldu bu demek.
Araçlara maşallah 106'ya ayrıca...
26-03-2012, 14:48
Ek.Civic_Spoon
Alıntı:
APO Nickli Üyeden Alıntı
tüm araçlara maşallah güzel denemeler...
eyvallah sağolasın ..
Alıntı:
Budan şu sonuç çıkmış
dostum her zaman bekliyoruz, gelde burgaz yolları clio rs e hasret kaldı :D
Alıntı:
kutsal Nickli Üyeden Alıntı
maşallah tüm araçlara gsi mizde iyi 106mızda maşallah sonunda koydun vıdeoları ıbocum :)
olm cuma gecesi deneme yaptık şimdi koydum sanki aradan aylar geçmiş :D