-
Egzos Cezası
vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun bu aracta ılk egzos cezamı yedım eve gıdecektım ılerden doneyım geleyım 2 sıkayım dedım antalya beyaz dunyanın orada cevırme yapmıslar gelenı gecenı opuyorlar :) 154 lıramız tıkamıs egzosu heralde :) sımdı ne yapsam ne etsem tanıdık falan varmıdır nasıl halletsek 1hafta sure verdı dusumunu yapıcaz bızım ısyerının orada takılan motorlular var onlarada sorayım bana yardımcı olabılecek varsa sevınırım arkadaslar orjınalı duruyor orta kotu olmus onu atmıstım katda duruo olmadı takıp gıdıcez..
-
birazdan kitlenir bu konu
-
ne gibi yardımcı olalım kanunlara aykırı iş mi yapalım ne istiyosun yani ? kuralı neyse onu yapcaksın
-
-
tmm abi kızmayın ya halledersem ozmn anlatırım kural dınleyen varmı yokmu ogrenırız
-
Eksoztu söküp Ekip amirliğine gidip göstericeksin
Cezayı ister öde ister ödeme
7 gün içinde gitmezsen men oluyor
Zaten bunun bilincindesin
-
-
orjınal egzosunu tak, emnıyete gıt göster. orta susturucuna kımse bakacagını sanmıyorum.
-
zaten ne zaman yerim diye beklıyordum :) silencerda yok ole gezıyordum neyse artık masraf zaman kaybı sokup takıp kontrol ettırıp dusurdukten sonra tekrar taksam nasıl olur ? kaynak ustene kaynak ?
-
zaten burada fılm varken adam 25 mtden bakıp sok sunları demıstı ses cıkacagını sanmıyorum orjinalınden
-
kaynağın hangi usta tarafından yapıldıgına baglı
-
arabanın arkadan egzozsuz fotosu varsa onu gidip göster aynısı integrada başımıza geldi arabaya bakmadı resim istedi :D :D 5. gün git resim götür tamam derse sıyrılırsın hyr derse söktür egzozu götür :D :D
-
oda bisii degıl orjinal son susturunun ucunu sokturup devil sustucu kaynatmıslar eskı aldıgım kısı sorun cıkmaz ınsallah oda bıraz buyuk gıbı
-
Füme rc sizin galiba..Zamanlı zamansız gazlıyosunuz dikkat edin demeye kalmamış zaten geçmiş olsun..
-
Geçmiş olsun Bu aralar biraz sıkıntı dedeman lara tarafı. Dün akşam yunuslar etraftaydı. Bugunde lara dönüşü yolu kesmişler bizde kapatmış gelioduk karşı şeritte olduğu için önümüze atlayamadı plakayı aldı mı almadı mı bilmiorum ama kaçtık :D Oem son susturucuyu takip karakola gidersen aracı bi çalıştırmanı isterler görüntüye bakarlar ve evraklarını verirler. Muayene sevk etmediyse sıkıntı deil.
-
motorculara selam olsun sizede geçmiş
-
-
geçmiş olsun allah yardımcn olsn.
-
zamanlı zamansız yaptıgım bırsey yok zaten gunluk ev is is ev 7 8 km toplasan can sıkıntısına 2 gazlıyorum gıdıp gelırken o kadarda olsun be abi ayda yılda bır cıkıyorum gazlamak ıcın toplasan 4 etmemıstır 4.de yakalandık