Porsche GT GT 2012 Model 45.000 TL Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 73575814
hem arkadan itiş hem cabrio falan :) hoş araba ama dezavantajları nedir? daha doğrusu bu ilan nedir tam olarak :)
Printable View
Porsche GT GT 2012 Model 45.000 TL Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 73575814
hem arkadan itiş hem cabrio falan :) hoş araba ama dezavantajları nedir? daha doğrusu bu ilan nedir tam olarak :)
galiba arabanın kendisinin 2 adet resmi war ben beğenmedim şahsen 45 bine gırla araba warken buna bakmam şahsen ..
1.6 motor olmamış. 120 HP bile olsa böyle bi araca yetersiz.
ben replika araç nasıl oluyo yani nasıl satışı oluyo onu merak ettim?
ne yani şimdi lambo falan yapılıp satılabilicekmi?
1.6 boxer'dan kasıt impreza 1.6 motorumu acaba :)
İlginç ama ne kadar güvenilir tartşılır :soru:
detaylar için,
RetroWorks
bune ya daha önce gördüm polyester macun basıp geçmişler gibi yuvarlak olmuş araba
pego gibi bişeydi adı. zamanında aşkın jeep 10 tane getirdi.
Sadece porsche yapıyorlar dıye bılıyorum baya bakmıştım biara kullandıkları parçalar orjinalmış motorda porsche motoruymus ne kadar dogru bılmem arkadasın verdıgı lınktekı biraz wide body versyonu tamamen orjınalligini bozmadan yaptıklarıda var
wide body değilde hayalim normal 356
Galeriden Satılık 1956 Model 1000 Km Porsche Diğer Modeller 24.000 EUR - 44917987
tam ilandaki gibi birşey eğer durumumu ayarlarsam kesinlikle almak istiyorum
yıllardır 356 hayalim var orjinali zor ama replikasına param yeter :D
ya güvenilirse keyif için alınabilir alıcaz garajda durucak yazları turlicaz bu görüntüye 45lira çok değil ama mekanik olarak yarı yolda kalırmıyız acaba ya da bakım servis parça sıkıntısı nasıl giderilecek?
Vosvos şasesinin üzerine wide body getirip direk oturtturuyolar. Motor olarak vosvos motoru konuluyor fakat isteğe bağlı güçlü motorlarda koyabiliyolar.
çok yuvarlak olmuş aracın hatları asla o parayı vermem ben o araca
Emin olmamakla birlikte 1.6 120lik motor psa motoru diye biliyorum.