Volkan abi sory ben sana msj attim paylisimi diye sendende cvp alamadim sanirim paylas gibi aceleci davrandim kusura bakma abi herhangi bir maksatim yok konu kapana bilir
Printable View
Volkan abi sory ben sana msj attim paylisimi diye sendende cvp alamadim sanirim paylas gibi aceleci davrandim kusura bakma abi herhangi bir maksatim yok konu kapana bilir
Vayy kardeşlerim çok güzel deneme olmuş
Maşallah her ikinizede
tebrikler her iki tarafada
güzel deneme kafa burun :)
maşallah araçlara güzel deneme olmuş.bu arada dv sesi dimi o acaip tahrik edici bi ses :)
vay maşallah havalar düzeldi yenileri gelir inşallah
Kardeşim tebrikler reklama ihtiyacın var ise arabanı satamıyorsan alayım burada deli numarası yapmaya gerek yok sen beni 10 boy geçtin
senin ile mesajlarımız onuda hatırlatayım
19 mart 2012 20:24
İnan : Abi selam ben yha senden bir ricam var senle denediğimizde cektiğim video varya onu paylaşıyımmı iznin olursa ne istersen onu yazıyım
19 mart 2012 21:33
Volkan : O düzgün bir video değilki inan hani sonrakileride paylaşacaksan olur amatek oysa bence paylaşma bitanesi çıkar birşey yazar tadımız kaçar
Anladın sen onu inanım
Skandal !!!
Masallah araclara . :) guzel denemeler olmus.
ben bu imzamı değiştisemmi ne yapsam
huylu huyundan köyü köyünden vazgeçmiyoo işte..
tipik inansal haraketler :D
zaten videoda bişe yokki en sonra gaz bırakmıs evo zaten sankı durdurulup devam etmiş gibi bitioo
Feeykkkk :)
daha önce başka videolarda da bu sorun olmuştu sanırım motorlu bi denemeydi galiba