Printable View
HPF bu işi cok iyi biliyor...Kesinlikle e46 m3 için en ideal ve mantıklı kiti üretiyorlar.
birazdan basar13 gelir biz şimdiden dağilalim :)
HPF koskocaman bir firma ama birde ortada MDF var bunuda unutmayın :) Mert daştan freaks :D tek başına hpf yi eziyo adam emeğe saygı :D
kanka buda lol bu siteyç kaçtı la :D
HPF M3 vs Hulk - YouTube
hondalar hpfyi geçiyorsa hpf nin ne esprisi kaldı ? hp ler havada uçuşsun gelsin k serisi içinden geçsin oldumu şimdi o kadar harcamaya ?
hacı sen orda erken basmışsn bide barışın biraz alışma dönemide var bide şu k20 ye stock motor demeyin artık :D
Erkenmi basmışım ?
O brake boosttan kaynaklanan benim lagsiz yürümem olmasın :) barışta yapsaydı brkae boost oda atlasaydı öne
yani aracı yaparsın ama birde kullanmasını bilmek lazım
Birde ben 4 ü dikkat edersen Patinaj ile geçiyorum
eski halinde 5 6 da yürüyordu :)
tmm işte biz bunun adına deneme demiyoruz yarış diyoruz :D 2 araç denenirse şartlar eşitlenir 2 araç yarış yaparsa kim ne yapmış kimseyi ilgilendirmez :) güzel noktaya değindin gardaş ama bu handikaplara göre brakeboost a rağmen diyerek sonuc ortada diyemezmiyiz :D misal hulk u o kullansaydı m3 ü sen :)
kanka hpf tabiki denk olamaz sonuçta hazır kit limitleri var :) ben onla denk değilim denemem demeyi biliyosun ttm3 için bırakta barışta senle denemesin denk değilsiniz çünkü :) her üfleyen k20 çok hızlı olmadıgına göre her üfleyen m3 de çok hızlı olmak zorunda değil o yüzden hpf ye selam damara devam :D
Başarı unutma moruk HPF kitim geliyor :D
Ayrıca Mert abi ile denemeleri havalar ısınsın herkes izlicek inşallah daha bugun konuştuk
hacı başar ne yapsa alem şaşar :D ayık olmak lazım :D ıce supra hulk ttm3 denemesi zevkli olurdu beaa