Arkadaşlar bütçeniz 55 bin tl olsa çok temiz bir 3.20ci mi alırsınız makyajlı kasa az km yapmış m paket 170 bg yoksa scirocco 160 bg(boş donanımlı) mi alırsınız ? Benim gönlüm BMW den yana birde sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim :)
Printable View
Arkadaşlar bütçeniz 55 bin tl olsa çok temiz bir 3.20ci mi alırsınız makyajlı kasa az km yapmış m paket 170 bg yoksa scirocco 160 bg(boş donanımlı) mi alırsınız ? Benim gönlüm BMW den yana birde sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim :)
rwd ye gönlüm kayardı muhtemelen
e46 derim ben.
bom boş scirocco hiç işim olmaz :) tabiki e46 ;)
e46 iyidir :)
ağzına kadar dolu m paket e46 dan şaşma derim ben
rocco boşsa yanından dahi geçme bence
dolu bi araç olsaydı tabiki rocco dicektimde bu verilerle e46ya oyum
Scirocco boş ise kesinlikle e46 bakmalısın.E46 dezavantajlarını donanımlı scirocco bi şekilde karşılayabilirdi ama bu şekilde başka seçenek yok gibi.Kısacası e46 doğru seçim.
e46 en sevdiğim içimde kalan bir kasadır.ama 55 bine 320 almam temiz 330 bakardım hatta o paralara cabriosu bile var.
Rocconun zamani artik gecti her kose basinda scirocco var ve ilginc sahipleri.Ben direkt E46 alirdim ,kirmizi ve mumkunse de cabrio bitti,gitti.
e46 diyorum bende :)
e46
e46
e46
e46
e46
e46
e46
e46
makyajlı kasa orjınal mteknık tadından yenmez. kırmızı cok nadır var ve cok yakısıyor
Yanlislikla sirokkoya oy verdim :)
Ama su var e46 nin showroom kondisyonunda olmasi lazim. Artik eskidiler ve max 2-3 sene omru kaldi sonra cakal arabasi :)
rocco derim.
e46 alıp keyfıne bak rwd nin keyfine bak
yanlışlıkla rocco dedim, boş araba araba degildir bence:)
Boş derken scirocco için ? Dsg olsun+cam tavan olsun yeter :)