Abilerim ,kardeşlerim Renault Megane Coupe III 1.5dci mi ? Volkswagen Golf 1.6Tdi mi? Siz olsanız hangi aracı alırdınız? Neden?
Printable View
Abilerim ,kardeşlerim Renault Megane Coupe III 1.5dci mi ? Volkswagen Golf 1.6Tdi mi? Siz olsanız hangi aracı alırdınız? Neden?
Birisi coupe diğeri 4 kapı hb araç.Yaşım itibari ile coupe tercih ederim tabiki.
Valla vw fanatiği olabilirim ama bu karşılaştırmada da megane'ı seçmek olmaz ki :) Aklıma gelen her yönden golf megane'ı ezer yani. 1.6 tdi golfün tek kötü yanı var yazılım yapılamaması. :)
hızlı olmak istiyosan megane , mod yapmak istiosan da öle :D ne isim olur gazlamayla tatlı tatlı gezicem aradada arkadaslarımı alırım giderim diosanda golf :)
sanirim bir ara bos golfun parasina nerdeyse en dolu megy coupe aliniodu. bu yuzden reno
Öyle bir demişsinizki sanki clio ile golf karşılaştırıyoruz...En büyük firmaların testlerinde bile (Alman dergileri) bu kadar diyemiyorlar :)
Yol tutuşta megane daha iyi mesela ilk aklıma gelen.En azından hatırladığım bir dergi testinde geyik testi denemelerinde 3-4 km daha yüksekti viraj limiti....
0 dusunmuyorum suan ıtıbarıyle arabanın goruntusu mod yapılabılmesı nedenıyle sanırım megane önde teşekkür ederim.
3 coupe ne kadar güzel görünsede, golf kalitesinde bir araba degil..
ben golf derim 105likse ama
golf 1.6 tdi
Sınıf olarak aynı olsalarda fiyat olarak biraz farklılar :) Bütçe problemi yoksa tabi ki golf , beğenmezsen golfü kar ederek satıp megane alırsın :D İlk megane alınırsa öyle bir alternatif yok tabiki.
megane tercihim olurdu 110 luksa
ikisinin arasında hem tarz hem de bütçe fakı var
ayrıca aynı form araç da değiller
biri coupe , biri 4 kapılı bir aile otomobili...
yani pek böyle arada kararsız kalınabilecek bir ikilem değil... araç olarak değil de tarz olarak önce bir karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum
meg cup yeni tasarımı ile ufak dokunuşlarla çok tatlı oluyor.yakıt performans olarakta üstün.