Memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz anadolu yakasında özel opel servisi var mı?
Printable View
Memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz anadolu yakasında özel opel servisi var mı?
Opel Tech Servis - zel Opel Servisi
Başka bir yere bakma bile :)
Abimin arabası için yer bakıyoduk emre :) 1.3 cdti corsa.
Abimde burayı düşünüyodu zaten. tşkler
ben de avrupa yakasında düzgün bir opel servisi bakıyorum. Yeni konu olmasın diye buraya yazıyorum izninle.
avrupa yakasında lazım olursa benimde var öpmeden güzel işcilik yapan gittiğim bi servisim yardımcı olurum
Arama kısmında bu konuyu gördüm yeni konu açmıyayım dedim avrupa yakasında Opel servis lazım baya yapılacak iş var hem makul hemde gerekeni yapıcak şekilde servis arıyorum önerileriniz var ise bekliyorum motor yapılacak , ön takım vs .
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler iyi forumlar
0532 291 66 67 Sedat
benim yönlendirdiğimi söylersiniz corsalı samet diye , hem parçacı hem servis kendisi maslakta
buda sitesi : http://opelparcaci.com/Anasayfa/
ataşehir opel servisinden memnun olan varmı peki ? palladiumun aşağısında kalan yer. bir kere uğradım fena değil gibiler ?
valla eğer kaliteli olsun düzgün olsun derseniz,
ben de gözüm kapalı;
Opel Tech Service i öneririm... Ozel Opel Servisi, Opel Yedek Parca ve Acil Yol Yardm, Tamir - Bakm Hizmetleri
Köprüden çıkınca 4-5 km arkadaşların dediği gibi hani mesafeyi sorun etmem derseniz, oldukça memnun kalırsınız.
150TL ye anlaşırsınız bence çekici ile...
eğer çekici ile götürecekseniz zaten çekicinin kaldırıp x bi yere götürmesi için zaten 80TL den falan kapı açar en yakın mesafeye.
Opel Tech Selim Usta kesinlikle..
Arkadaşlar merhaba,
Bende 1997 model bir Corsa B GSİ aldım, bu araçtan anlayan bizi fazla yolmuycak, üzmüycek bi usta arıyorum. Opel Tech hemen üst sokağımda hala iyimidir?
Bir dönem bizde Opel varken Hasanpaşa'da Gedikler'e giderdik.
http://www.gedikler.com.tr/?p=iletisim
Gitmeyeli, görüşmeyeli çok uzun zaman oldu. İşçilikleri iyidi ama fiyatları ne ettiler bilemiyorum. (Parçayı Gedizler'den aldıkları için fiyat Gedizler ile hemen hemen aynı olabilir.)