şimdi atv ana haber bültenininde bi s2000 gördüm kaza yapmişti. altin renkliydi sanrim forumda daha önce görmüştüm air fln vardi ama???
inşyaralanan fln olmamistir..
edit:umARİm benzetmişimdir=(
Printable View
şimdi atv ana haber bültenininde bi s2000 gördüm kaza yapmişti. altin renkliydi sanrim forumda daha önce görmüştüm air fln vardi ama???
inşyaralanan fln olmamistir..
edit:umARİm benzetmişimdir=(
Sadece sen görmemişsin dogruymus.
insallah cana gelen bişey yoktur..
sk2 kazaları şok haber olarak mı geçiyor artık tv kanallarında
Park halindeyken çarpmışlar bahsettiğiniz araca, bildiğim kadarıyla maddi hasar dışında bir zarar yok.Yalnız kazaya sebeb olan x6 lı bayanı boğasım geldi a... :hahaha:
can'a gelen bişey yoksa gerisi hallolur
junique n eski arabası , daha yeni sahibinin 1 haftası olmadı sanıyorum geçmiş olsun , video link varmı ?
geçmiş olsun arkadaşa canına bişey olmamışsa fazla sorun yok ama mal canın yongasıdır heleki yeni alınmış :S
gördüğüm kadarı ile sadece arka tarafında hasar vardı geçmiş olsun
valla ben de boğardım o kadını galibaa!!
o s2000 değil BMW z3 dü sanırım.. şu beyaz jipin ortaköyde geçirdiği aracı diyorsunuz sanırım?
edit : bilemedim valla :)
merak ettim video linki filan varmıdır acaba??? geçmiş olsun ya durduk yere sıkıntı
Evet junique design'in araciymis.. Bayadir yatiyordu araba diye bikiyorum, tam cikmisken talihsizlik olmus.. Sahipleri buradansa gecmis olsun..
lınk varmı ?
daha sabah okulun otoparkında gordum omu ama bılmıyorum lınk yokmu kımsede acaba
şimdi baktım sitesine daha 2 nisan haberleri düşmemiş siteye yarın düşer herhalde.
bende link bekliyorrum
halk deyimiyle boru gibi s2000 bmw ile alakası yok ;) , bal renginde park halindeyken çarpmışlar , geçmiş olsun kötü vurmuş arkadan araçta body kit falanda vardı ...